НАВЧАННЯ ДОМА | Зі світовим № 1. | Клуб гравців Coerver® Наша Політика конфіденційності та Загальні положення та умови

-- Політика конфіденційності --

Ця Політика конфіденційності пояснює, як ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані та які права та варіанти у вас є у цьому відношенні.

Хто ми є.

Ми - Sportsmethod Ltd, компанія, зареєстрована в Англії за номером 02322404, зареєстрований офіс у місті Regal House, 70 London Road, Twickenham, TW1 3QS, Великобританія. Ми - контролер даних для вашої інформації. Ми є власником та керуємо веб-сайтом підписки www.coerverplayersclub.com

Типи даних, які ми збираємо.

Ми збираємо особисту інформацію, про яку йдеться в цій Політиці конфіденційності, яка включає;

Інформація про реєстрацію, яку ви надаєте, коли ви підписуєтесь на веб-сайт підписки, такі як ваше ім’я та прізвище, адреса, країна проживання, адреса електронної пошти, загальнодоступне ім’я користувача та пароль;
Дані про оплату, такі як дані, необхідні для обробки платежів та запобігання шахрайству, включаючи номери кредитних / дебетових карт, номери коду безпеки та іншу пов’язану платіжну інформацію;

Інформація про діяльність про ваше використання та використання будь-якої особи (осіб), яку ви авторизуєте через ваш обліковий запис, наприклад, вміст, який ви переглядаєте, як часто ви користуєтесь нашими послугами та своїми перевагами;

Використання, перегляд, технічні дані та дані пристрою під час відвідування нашого веб-сайту чи відкритих електронних листів, які ми надсилаємо, включаючи тип вашого браузера чи пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою та IP-адресу. ми зберігаємо IP для реєстрації, однак веб-сеанс є анонімним для конфіденційності.

Як ми збираємо ваші дані.

Ми збираємо інформацію, яку ви нам надаєте, коли ви реєструєтесь на нашому веб-сайті з підпискою;

Ви можете надавати інформацію різними способами, включаючи введення або використання голосових команд. Ми збираємо інформацію за допомогою різних технологій, таких як файли cookie, флеш-файли cookie, пікселі, теги та набори для розробки програмного забезпечення;

Ми збираємо інформацію за допомогою інструментів аналітики, в тому числі, коли ви відвідуєте наші веб-сайти та соціальні медіа або використовуєте наші програми на сторонніх сайтах або платформах;

Ми отримуємо інформацію з інших надійних джерел для оновлення або доповнення наданої вами інформації або ми зібрали автоматично, наприклад, коли ми перевіряємо інформацію про поштові адреси, використовуючи послуги третіх сторін.

Ви зобов’язані надати особисті дані?

Як загальний принцип, ви надасте нам свої особисті дані повністю добровільно.

Для яких цілей ми будемо використовувати ваші персональні дані?

Ми обробляємо всі особисті дані законно, справедливо та прозоро.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані лише для таких цілей ("Дозволені цілі"):

Керування та адміністрування веб-сайту підписки, включаючи обробку платежів, облік, аудит, виставлення рахунків та інкасацію, послуги підтримки;

Надіслати вам електронні листи, які потрібно повідомити про веб-сайт підписки, наприклад, реквізити доступу, реквізити платежів;

Якщо ви прямо ви дали нам свою згоду, ми можемо обробити ваші особисті дані також для наступних цілей;

Опитування клієнтів, маркетингові кампанії, аналіз ринку, конкурси чи інші рекламні заходи чи заходи;

Маркетингові електронні листи, якщо ви погодилися надсилати їх. Ми надішлемо вам такі електронні листи лише після того, як ви зареєструвались та надамо вам можливість відмовитись у будь-який час, якщо ви не хочете отримувати від нас подальше повідомлення, пов’язане з маркетингом.

Залежно від того, для яких із зазначених вище дозволених цілей ми використовуємо ваші персональні дані, юридичні підстави, на яких ми обробляємо ваші персональні дані, є;

Необхідний для цілей нашого законного інтересу або інтересів будь-яких сторонніх одержувачів, які отримують ваші особисті дані, завжди за умови, що такі інтереси не перекриваються вашими інтересами чи основними правами та свободами.

З ким ми будемо ділитися вашими особистими даними?

Ми можемо ділитися вашими особистими даними за таких обставин:

з бухгалтерами, веб-розробниками та юристами;

з будь-якою третьою стороною, на яку ми покладаємо чи усвідомлюємо будь-які наші права чи обов'язки;

з судами, правоохоронними органами, регуляторами чи адвокатами чи іншими сторонами, коли це розумно необхідно для встановлення, здійснення чи захисту юридичного чи справедливого позову або для цілей конфіденційного альтернативного вирішення спорів.

В іншому випадку ми розкриємо ваші персональні дані лише тоді, коли ви направляєте нас чи даєте нам дозвіл, коли від нас вимагають чинне законодавство чи нормативні акти чи судовий чи офіційний запит, або як це потрібно для розслідування фактичних чи підозрюваних у шахрайській чи злочинній діяльності.

Особисті дані про інших людей, яких ви нам надаєте.

Якщо ви надаєте нам персональні дані про когось іншого, ви повинні переконатися, що ви маєте право розголошувати ці персональні дані нам, і що, не здійснюючи подальших кроків, ми можемо збирати, використовувати та розголошувати ці персональні дані, як описано в цій Політиці конфіденційності . Зокрема, ви повинні переконатися, що зацікавлена ​​особа знає про різні питання, детально описані в цій Політиці конфіденційності, оскільки ці питання стосуються цієї особи, включаючи нашу особу, як зв’язатися з нами, нашими цілями збору, нашими методами розкриття персональних даних (у т.ч. оприлюднення зарубіжних одержувачів), право особи отримувати доступ до персональних даних та скарги на обробку персональних даних та наслідки, якщо персональні дані не надаються (наприклад, наша неможливість надання послуг).

Зберігання персональних даних.

Ми зберігаємо особисті дані в цих місцях;

Infusionsoft
Memberpress
Смуга
Наша компанія, що займається веб-хостингом
Таксір
Xero
Оновлення персональних даних про вас.

Ми надаємо вам можливість здійснювати певний контроль та вибір щодо нашої збирання, використання та обміну вашою інформацією. Відповідно до чинного законодавства, ваш контроль та вибір можуть включати:

Виправлення, оновлення та видалення облікового запису реєстрації - перейдіть до розділу "Мій рахунок", потім "Профіль", щоб змінити свої дані;

Вибір або зміна вашого вибору для підписки - перейдіть до "Мій рахунок", потім "Підписки", щоб скасувати або змінити;

Вибираючи, чи отримувати від нас пропозиції та акції щодо наших товарів і послуг, або продуктів і послуг, які, на нашу думку, можуть вас зацікавити, перейдіть до розділу "Мій рахунок", а потім змініть свій "Згода на маркетинг". Ви також можете скасувати підписку внизу електронної пошти.

Якщо будь-яка з особистих даних, які ви нам надали, зміниться, наприклад, якщо ви зміните свою електронну адресу або ви хочете скасувати будь-який запит, який ви зробили від нас, або якщо вам стало відомо, що ми маємо будь-які неточні особисті дані про вас, будь ласка, перейдіть до розділу "Мій рахунок" та оновіть вашу інформацію або повідомте нас, надіславши електронний лист на адресу [Електронна пошта захищена]

Ми не несемо відповідальності за будь-які збитки, спричинені будь-якими неточними, недостовірними, недостатніми або неповними персональними даними, які Ви нам надаєте.

Як довго ми зберігаємо ваші особисті дані?

Ваші особисті дані будуть видалені, коли це більше не обґрунтовано потрібно для Дозволених цілей або ви відкликаєте свою згоду (де це можливо), і нам юридично не потрібно або іншим чином дозволяється продовжувати зберігати такі дані. Ми зберігатимемо ваші персональні дані там, де це потрібно для Sportsmethod Ltd для затвердження або захисту від юридичних вимог до закінчення відповідного періоду зберігання або до тих пір, поки відповідні вимоги не будуть врегульовані.

КОНФІДЕНЦІЇ ДІТЕЙ

Ми визнаємо необхідність забезпечення подальшого захисту конфіденційності стосовно особистої інформації, яку ми можемо збирати від дітей.

Яку інформацію ми збираємо про дітей?

Батько чи законний опікун зобов’язані зареєструватися на нашому веб-сайті з підпискою для дітей до 18 років.

Батько / законний опікун зобов'язаний дати згоду батьків щодо інформації, що надається про дітей віком до 13 років. Це відповідає Закону про захист конфіденційності дітей в Інтернеті США ("COPPA") та визначає нашу практику в США та Латинська Америка щодо особистої інформації дітей. Для отримання додаткової інформації про COPPA та загальних порад щодо захисту конфіденційності в Інтернеті дітей, будь ласка, відвідайте “OnGuard Online”.

Під час реєстрації на передплату батько / опікун надасть свою поштову адресу, оскільки ми цього вимагаємо для оплати веб-сайту підписки. Це означає, що ми будемо збирати адресу дитини, якщо адреса знаходиться там, де проживає ваша родина, включаючи цю дитину / дітей.

Коли ми збираємо особисту інформацію щодо дітей, ми вживаємо заходів щодо захисту конфіденційності дітей, у тому числі;

Обмеження нашої колекції особистої інформації про дітей не більше ніж розумно необхідно для участі на веб-сайті підписки;
Надання батькам / законним опікунам доступу або можливість запитувати доступ до особистої інформації, яку ми зібрали про їх дітей, і можливість вимагати зміни особистої інформації або видалення її.

Ваші права

З дотриманням певних правових умов, ви маєте право вимагати копії персональних даних про вас або вашої дитини / дітей, які ми маємо, виправити будь-які неточні персональні дані та заперечити або обмежити використання ваших персональних даних. Ви також можете подати скаргу, якщо ви хвилюєтесь щодо нашої обробки ваших особистих даних.

Якщо ви хочете зробити щось із зазначеного, будь ласка, надішліть електронний лист на адресу [Електронна пошта захищена] Ми можемо попросити підтвердити свою особу, надавши нам копію дійсного для нас засобу ідентифікації для виконання наших зобов’язань щодо безпеки та запобігання несанкціонованому розголошенню даних.

Ми розглянемо будь-які запити чи скарги, які ми отримуємо, та надамо вам відповідь своєчасно. Якщо ви не задоволені нашою відповіддю, ви можете подати скаргу до відповідного регулятора конфіденційності. Ми надамо вам детальну інформацію про ваш відповідний регулятор за запитом.

Оновлення цієї Політики конфіденційності

Ця Політика конфіденційності востаннє оновлювалася в червні 2020 року. Ми залишаємо за собою право час від часу оновлювати та змінювати цю Політику конфіденційності, щоб відображати будь-які зміни способу обробки ваших персональних даних або зміни юридичних вимог. У разі будь-яких таких змін ми розмістимо змінену Політику конфіденційності на нашому веб-сайті з підпискою або опублікуємо її іншим чином. Зміни набирають чинності, як тільки вони будуть розміщені на цьому веб-сайті підписки.

Як зв’язатися

Email [Електронна пошта захищена]

–– Загальні положення та умови ––

Наступні умови ("Умови") охоплюють веб-сайт з підпискою Sportsmethod Limited www.coerverplayersclub.com ("Веб-сайт підписки").

Веб-сайт підписки належить та керується Sportsmethod Limited ("Ми"), компанією, зареєстрованою в Англії, номер 02322404, зареєстрований офіс в Regal House, 70 London Road, Twickenham, TW1 3QS, Великобританія.

Відвідавши веб-сайт передплати, ви, замовник, укладаєте договір із Sportsmethod Limited і погоджуєтесь з Умовами. Вони являють собою договір між вами та Sportsmethod Limited.

Ми можемо час від часу змінювати ці Умови. Будь-яка така поправка буде вам надіслана електронною поштою, і ми оновимо умови на веб-сайті підписки. Якщо ви не погоджуєтесь із будь-якими змінами цих Умов, ви повинні відмовитися від використання нашого веб-сайту підписки.
Пункти заголовків не впливають на тлумачення цих Умов.

1 Інтелектуальна власність

1.1 Вміст та дизайн веб-сайту підписки та будь-які інші матеріали, надіслані вам ("Зміст") - інтелектуальна власність Sportsmethod Limited. Ви не можете використовувати чи відтворювати або дозволяти комусь іншим використовувати чи відтворювати будь-які торговельні марки чи іншу інтелектуальну власність без письмового дозволу Sportsmethod Limited.

1.2 Програмне забезпечення, яке керує веб-сайтом підписки, не може використовуватися, за винятком випадків, передбачених цими Умовами. Ви не можете копіювати, реверсувати інженер, змінювати, спричиняти пошкодження чи іншим чином вносити зміни в програмне забезпечення.

2. Використання вмісту

2.1 Вміст призначений виключно для особистого некомерційного використання. Ви можете відображати Вміст на екрані комп'ютера або мобільному пристрої для особистого некомерційного використання

2.2 Ви не можете копіювати, відтворювати, записувати, змінювати, передавати на будь-який інший веб-сайт, видаляти торговельну марку чи повідомлення про авторські права або комерційно використовувати Вміст без письмового дозволу Sportsmethod Limited.

3. Паролі та Ваша особиста інформація

3.1 Доступ до веб-сайту підписки відкритий лише для зареєстрованих абонентів. Кожна реєстрація та підписка призначена лише для особистого використання зареєстрованого користувача або абонента. Ви не можете ділитися своїм ім'ям користувача та / або паролем з будь-якою іншою особою. Ви не можете ділитися або передавати свою підписку.

3.2 Ви несете відповідальність за використання Вмісту, використовуючи своє ім’я користувача та пароль. Ви погоджуєтесь негайно повідомити нас, якщо вам стане відомо про втрату, крадіжку чи несанкціоноване використання вашого імені користувача та / або пароля чи несанкціонованого використання Вмісту.

3.3 Ви несете відповідальність за збереження своїх особистих даних, включаючи свою електронну адресу, а також своє ім’я користувача та пароль.

3.4 Якщо виявлено, що зареєстрований користувач або підписник порушує Умови, ми можемо скасувати або призупинити доступ до веб-сайту підписки без подальшого зобов’язання перед вами.

3.5 Батьки / опікуни повинні зареєструватися, зареєструватися та керувати ними для гравців, які не досягли 18 років.

4. Замовлення на передплату

4.1. Відправляючи замовлення на веб-сайті, що підписується, ви погоджуєтесь з цими Умовами користування веб-сайтом підписки.

Ваш контракт з нами укладається лише з першого разу;

4.1.2. Ми надаємо платний або безкоштовний доступ до Вмісту в Інтернеті

4.1.3 Ви надіслали нам завершену інструкцію та заплатили за замовлену передплату, і ми надали доступ до веб-сайту підписки.

5. Доставка контенту

5.1 Вміст переглядається в Інтернеті через веб-сайт підписки протягом визначеного періоду підписки. Підписникам надсилається електронна пошта, коли на веб-сайт підписки додається новий вміст.

5.2 Ми залишаємо за собою право в будь-який час призупинити, змінити або змінити Вміст, або обмежити використання та доступ до Вмісту, на наш розсуд.

5.3. Sportsmethod Limited не несе відповідальності за не доставку веб-сайту підписки через незахищені обставини, такі як, без обмежень, фільтрація електронної пошти Sportsmethod Limited електронними службами блокування електронної пошти, переміщення електронної пошти до папок із небажаною чи спамом, помилка в адресу електронної пошти, надану нам, або ви не надали нам оновлену адресу.

6. ціна

Ціна вашої підписки на Веб-сайт підписки буде роз'яснена вам у формі замовлення або іншим способом під час процедури замовлення, але може змінюватися, як зазначено в пункті 7.1 нижче. На додаток до ціни ви погоджуєтесь сплачувати будь-які пов'язані з цим комісії, що стягуються банком / постачальником послуг, таких як комісія за обмінний курс.

7. Оплата, автоматичне відновлення, безкоштовні випробування, скасування та повернення політики

7.1 Оплата та автоматичне відновлення.
Ваша підписка на веб-сайт підписки включає в себе реєстрацію поточного / періодичного плану платежів. Підписка автоматично поновлюється наприкінці відповідного розрахункового періоду, якщо вона не скасована відповідно до наведених нижче інструкцій щодо скасування.
Якщо ваш банк на поновлення відхилиться банком-емітентом, постачальником кредитної картки або PayPal, у вас буде 14 днів, щоб надати новий мандат на оплату, або ваша підписка буде скасована.
Оплата буде нарахована за обраний вами спосіб оплати при підтвердженні покупки та на початку кожного нового розрахункового періоду, якщо не буде скасовано. Ми залишаємо за собою право змінити наше ціноутворення, і в разі зміни ціни ми повідомимо про це за 28 днів до зміни, надіславши електронний лист на електронну адресу, яку ви зареєстрували для свого облікового запису. Якщо ви не бажаєте прийняти зміну ціни, ви можете скасувати підписку відповідно до інструкцій, включених до цього електронного листа та нижче. Якщо ви не скасуєте підписку після настання зміни ціни і до початку нового періоду підписки, ваша підписка буде поновлена ​​за ціною, що діє на момент поновлення, без додаткових дій з боку вас, і ви дозвольте нам стягувати ваш спосіб оплати за ці суми. Ви несете відповідальність за всі збори за доступ до Інтернету у зв’язку з використанням Вами веб-сайту підписки.
7.2 Безкоштовні випробування. Підписка на веб-сайт з підпискою може розпочатися з безкоштовної пробної версії. Перший платіж буде стягнуто з обраного способу оплати негайно після безкоштовної пробної версії, якщо його не скасовано відповідно до інструкцій щодо скасування нижче. Ви можете скасувати підписку в будь-який час до закінчення безоплатної пробної версії. Ми повідомляємо про умови безкоштовної пробної версії під час реєстрації, але не отримаємо окремого повідомлення про те, що ваш безкоштовний пробний процес закінчиться або закінчився, або що ваша платна підписка почалася.
7.3 Політика щодо скасування та повернення коштів.
Ви можете скасувати підписку в будь-який час до закінчення поточного рахункового періоду або безкоштовної пробної версії. Скасування набере чинності наприкінці поточного рахункового періоду або безкоштовної пробної версії. Щоб скасувати підписку, перейдіть до пункту "Мій рахунок", "Підписки", а потім натисніть "Скасувати". Скасування набере чинності лише наприкінці поточного розрахункового періоду (або в кінці вашої безкоштовної пробної версії), і ви все одно зможете щоб отримати доступ до веб-сайту підписки до цього часу, ми не повертаємо або кредитуємо за частково використані рахунки. Ви маєте законне право зняти його протягом 14 днів після реєстрації на веб-сайті підписки. Однак ви це підтверджуєте, коли підписалися на підписку. Веб-сайт, який ви погодилися на негайне використання цифрового контенту, і якщо ви отримаєте доступ до будь-якого цифрового контенту, ви втрачаєте право відмовитися від веб-сайту підписки.
Після скасування з будь-якої причини ви несете відповідальність за скасування дозволу на оплату у своєму банку, PayPal або іншому платіжному провайдері.

8. Обробка замовлення

8.1 Ми обробимо ваше замовлення якомога швидше, але не гарантуємо визначений час. Ваше замовлення буде прийнято нами, як тільки ми перевіримо дані про вашу реєстрацію, оплату та доставку.

8.2 Оформляючи замовлення, ви повинні надати нам повну та точну платіжну інформацію. Надавши платіжні дані, ви підтверджуєте, що маєте право використовувати ці платіжні дані для цієї мети. Якщо ми не отримаємо дозвіл на оплату від банку-емітента / постачальника платежів або згодом авторизацію буде скасовано, ми можемо негайно скасувати або призупинити вашу підписку та / або отримати доступ до веб-сайту підписки. Батьки / опікуни повинні зареєструватися, зареєструватися та керувати ними для гравців, які не досягли 18 років.

9. Договір та запити

Ми надамо Веб-сайт підписки відповідно до цих Умов та умов будь-якої пропозиції чи акції, які можуть стосуватися вашого замовлення на підписку. Якщо у вас виникнуть запитання, зв’яжіться з www.coerverplayersclub.com


10. Платіжні реквізити

Шлюз платежів, який ми використовуємо, є Stripe. Ми не зберігаємо ваші платіжні дані (за винятком випадків, зазначених нижче). Ви несете відповідальність за актуалізацію платіжних даних, змінивши реквізити в розділі "Мій рахунок" та "Підписки", а потім натискаючи кнопку "Оновити". Це дозволить оновити ваші дані, призначені для вашої підписки, повідомивши Stripe про зміну реквізитів. Stripe не зберігає жодних деталей, за винятком випадків, зазначених нижче.
При створенні та керуванні підписками Stripe покладається на захищені платіжні жетони або ідентифікатори. На веб-сайті підписки не зберігається жодна кредитна картка або інші дані платежів, за винятком останніх 4 цифр та терміну придатності, тому нагадування може бути запущено, коли термін дії кредитних карток закінчується автоматично автоматично повторюваними підписками. Усі інші значущі дані про оплату зберігаються надійно на рівні шлюзу (Stripe, PayPal тощо).


11. Правила використання
Для використання веб-сайту підписки потрібні сумісні пристрої, а певне програмне забезпечення може потребувати періодичних оновлень. Виконання цих оновлень може вплинути на ваше використання Веб-сайту. Ви можете отримати доступ до Вмісту майже з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернету, або через мобільний або інші пристрої (необхідне підключення до Інтернету). Щоб отримати детальну інформацію про підтримувані пристрої, операційні системи, веб-браузери та оптимальну підтримку потокового сервісу, відвідайте наші поширені запитання.
Ви повинні мати високошвидкісне підключення до Інтернету для доступу та використання певних аспектів веб-сайту підписки.
Форс мажор. Можливо, що веб-сайт підписки та / або деякий або весь вміст можуть бути недоступними для потокового чи завантаження в будь-який момент часу, включаючи (i) під час будь-якого періоду технічного обслуговування або оновлення; (ii) будь-які відключення живлення або сервера; (iii) внаслідок війни, заворушень, страйків, соціальних заворушень, пандемії; або (iv) внаслідок інших питань, що не підлягають контролю над нами чи третіми сторонами ("форс-мажор"). Ми докладемо зусиль, щоб надати вам якомога більше попереднього повідомлення про переривання послуги. Якщо веб-сайт з підпискою недоступний з причин, які не є під нашим контролем, або з боку сторонніх постачальників послуг, ми не несемо відповідальності перед вами. Можуть бути випадки, коли ми повинні видалити певні функції чи функціональні можливості та / або пристрої чи платформи, щоб мати доступ до веб-сайту підписки. Ми зробимо все можливе, щоб повідомити вам про будь-які з цих змін, правил використання та обмежень, але ви погоджуєтесь, що ми можемо зробити це на власний розсуд у будь-який час без попереднього повідомлення.

12. Політика конфіденційності та політика щодо cookie

12.1 Ви усвідомлюєте, що Sportsmethod Limited є контролером даних, відповідальним за обробку ваших персональних даних, щоб забезпечити вам доступ до веб-сайту підписки. Для отримання додаткової інформації про наше збирання, використання та обмін вашою інформацією див. Нашу Політику конфіденційності, яку можна знайти на веб-сайті підписки.
12.2 Щоб отримати інформацію про використання файлів cookie, перегляньте нашу політику cookie, яку можна знайти на веб-сайті підписки.
13. Налаштування спілкування

Ви можете будь-коли змінити налаштування спілкування, якщо перейдете до "Мій обліковий запис", а потім "Профіль".

14. Обмеження відповідальності та відшкодування збитків

14.1 Незважаючи на те, що було зроблено максимум зусиль для забезпечення точності та безпеки інформації та порад, наданих у Вмісті, Sportsmethod Limited не дає жодних гарантій та гарантій повноти, точності чи безпеки Контенту.

14.2 Ви погоджуєтесь компенсувати нам будь-яку претензію чи вимогу, висунуту будь-якою третьою стороною внаслідок або виникнення будь-яким способом;

а) використання Вами вмісту або
b) порушення вами або будь-якою іншою особою, яка отримує доступ до Вмісту, використовуючи ваше ім'я користувача та пароль, будь-якої інтелектуальної власності чи іншого права будь-якої особи.

14.3 Відповідно до пунктів 14.4 та 14.6, ми несемо відповідальність за будь-які збитки, які ви зазнаєте через те, що ми порушимо ці Умови, якщо збитки були розумно передбачувані для вас і нас під час придбання підписки.

14.4 Ми не несемо відповідальності за це;

а) будь-які збитки від бізнесу; включаючи втрату прибутку, доходу, контрактів, очікувані заощадження, дані, гудвіл чи витрачені витрати,
б) будь-які інші непрямі або наслідкові втрати, які не можна передбачити перед вами та нами під час придбання підписки.

14.5 Ми жодним чином не обмежуємо свою відповідальність законом за смерть чи тілесні ушкодження, спричинені нашою недбалістю чи порушенням обов'язку, або спричинені нашою грубою необережністю чи умисним порушенням.

14.6 Згідно з пунктом 14.5, наша максимальна відповідальність перед вами не перевищує суму останньої плати, яку ви сплатили за підписку на веб-сайт.

15. Події поза нашим розумним контролем

Ми не несемо відповідальності за будь-яку затримку або невиконання наших зобов’язань за цими Умовами, якщо затримка або невиконання виникає з будь-якої причини, яка знаходиться поза нашим розумним контролем. Ця умова не впливає на ваші законні права.

16. Законодавство
Ці Умови регулюються та тлумачаться відповідно до англійського законодавства. Будь-які суперечки або вимоги, що виникають на підставі цих Умов або у зв'язку з цим, підпадають під виключну юрисдикцію судів Англії та Уельсу.

__ Кінець __
Ваша електронна адреса, повне ім’я, поштова адреса та ім’я користувача дитини були зібрані в рамках процедури реєстрації. Ця інформація відображається на сторінці "Мій обліковий запис" і зберігається в захищеній CRM-системі (Infusionsoft). Для клієнтів Америки ваша згода потрібна для збору та зберігання цієї інформації, оскільки частина її може стосуватися дитини віком до 13 років. Підписавшись на підписку, ви даєте згоду на цю колекцію та зберігання. Для отримання додаткової інформації див. Нашу Політику конфіденційності

ЩОМІСЯЧНИЙ

£ 4.99/ місяць

Без зайвих витрат, без зобов'язань.
Застосовуються T & Cs.



Спробуйте безкоштовно 7 днів

РІК

£ 49.99/ рік

Збережіть понад 19% порівняно з ціною щомісячної підписки. T & Cs Apply.



Спробуйте безкоштовно 7 днів
Будь ласка, використовуйте ім’я, яке ви раді бачити всім! Ми не рекомендуємо використовувати ім’я дитини, вік тощоВиклики / навички у двох рівнях однакові. ТИЛЬКО ми адаптували систему підрахунку балів та нагород.

Отже, ви як батько можете приймати рішення, який рівень, на вашу думку, буде відповідним вашій дитині. Ви зможете побачити поліпшення гравця порівняно з іншими гравцями аналогічного стандарту. Ви завжди можете змінити рівень, якщо вам здається, що нагороди занадто легкі або важко здобути.

Ми також пропонуємо вам змінити пристрій "перейти до режиму сну / блокування" на мінімум 2 хвилини. Це так, що звуки таймера грають наприкінці всіх викликів.

НАВЧАЙТЕ ВДОМУ

Завдяки світовому методу викладання футбольних навичок №1

НАВЧАЙТЕ ВДОМУ

Завдяки світовому методу викладання футбольних навичок №1

ВІЛЬНИЙ ОНЛАЙН-РЕСУРС для поліпшення ігрових майданчиків


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

ВІЛЬНИЙ ОНЛАЙН-РЕСУРС для поліпшення ігрових майданчиків


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

ІГРАТИ

  1. Вивчіть футбольні навички профі вдома.
  2. Вдосконалюйте незалежно від вашого віку чи можливостей.
  3. Будьте більш креативними та впевненими на полі.
  4. Киньте виклик собі, пристосуйтесь і отримуйте задоволення.

ІГРАТИ

  1. Вивчіть футбольні навички профі вдома.
  2. Вдосконалюйте незалежно від вашого віку чи можливостей.
  3. Будьте більш креативними та впевненими на полі.
  4. Киньте виклик собі, пристосуйтесь і отримуйте задоволення.

БАТЬКИ

  1. Це працює.
  2. Ваша дитина покращиться, якщо вона цим скористається.
  3. Для початківців та просунутих гравців.
  4. Це ідеальна платформа для того, щоб тримати дитину зайнятою, весело, здорово та здорово.
  5. Простий у використанні, зроблений для мобільних або планшетних пристроїв.

  • Parent
    Coerver пропонує чудові футбольні тренування, і мої 2 хлопчики у віці 8 та 9 років абсолютно люблять це. Це весело і складно і вчить дітей дуже важливим урокам про спорт. Я рекомендую Coerver всім, хто каже мені, що їхні діти люблять футбол і на сьогоднішній день ніхто не розчарувався.
    Parent

БАТЬКИ

  1. Це працює.
  2. Ваша дитина покращиться, якщо вона цим скористається.
  3. Для початківців та просунутих гравців.
  4. Це ідеальна платформа для того, щоб тримати дитину зайнятою, весело, здорово та здорово.
  5. Простий у використанні, зроблений для мобільних або планшетних пристроїв.

ПІДТРИМКАЙТЕ І ВИ ЗДАТИ

  1. Необмежений доступ в Інтернеті до 30 завдань, що стосуються навичок.
  2. Плюс 25 неймовірних НОВИХ та класичних навичок, які ідеально підходять для занять удома.
  3. Збирайте зірки та очки навичок під час руху.
  4. Новий вміст регулярно оновлюється.
  5. Ексклюзивні пропозиції від нашого глобального партнера adidas.


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

ПІДТРИМАТИСЯ ТА ВЗАЙТИ

  1. Необмежений доступ в Інтернеті до 30 завдань, що стосуються навичок.
  2. Плюс 25 неймовірних НОВИХ та класичних навичок, які ідеально підходять для занять удома.
  3. Збирайте зірки та очки навичок під час руху.
  4. Новий вміст регулярно оновлюється.
  5. Ексклюзивні пропозиції від нашого глобального партнера adidas.


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

КОЕРВЕРНЕ КОЧІНГ

  1. 36+ років історії
  2. 1 мільйон + гравців використовували наші методи
  3. 30+ років партнери adidas


докладніше

КОЕРВЕРНЕ КОЧІНГ

  1. 36+ років історії
  2. 1 мільйон + гравців використовували наші методи
  3. 30+ років партнери adidas


ОНЛАЙН ФУТБОЛЬНОГО тренера, який поліпшує вашу гру

ОНЛАЙН ФУТБОЛЬНОГО тренера, який поліпшує вашу гру

ОНЛАЙН ФУТБОЛЬНОГО тренера, який поліпшує вашу гру

НАДАЙТЕ СВОЮ ЗАПИСУ

Доступ доступний ТІЛЬКИ у Великобританії, Ірландії, Європі та Північній Америці.

ЩОМІСЯЧНИЙ

4.99 фунта або 5.99 євро/ місяць


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

Скасувати будь-коли. Застосовуються T & Cs.

НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНИЙ

РІК

49.99 фунта або 59.99 євро/ рік

2 місяці БЕЗКОШТОВНО, економлячи 16%.


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

Скасувати будь-коли. Застосовуються T & Cs.

НАДАЙТЕ СВОЮ ЗАПИСУ

Доступ доступний ТІЛЬКИ у Великобританії, Ірландії, Європі та Північній Америці.

ЩОМІСЯЧНИЙ

4.99 фунта або 5.99 євро/ місяць


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

Скасувати будь-коли. Застосовуються T & Cs.

НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНИЙ

РІК

49.99 фунта або 59.99 євро/ рік

2 місяці БЕЗКОШТОВНО, економлячи 16%.


Почніть свою 7-денну БЕЗКОШТОВНУ пробну версію

Скасувати будь-коли. Застосовуються T & Cs.

ОГЛЯДИ

Ось кілька відгуків про різні наші продукти, які ми пропонуємо.


Магазин adidas
Магазин adidas
зареєструватися