TRENUJ W DOMU | Ze światem nr 1. | Klub graczy Coerver® Nasza Polityka prywatności i Warunki

-- Polityka prywatności --

Niniejsza Polityka prywatności wyjaśnia, w jaki sposób gromadzimy i wykorzystujemy Twoje dane osobowe oraz jakie masz prawa i opcje w tym zakresie.

Kim jesteśmy.

Jesteśmy Sportsmethod Ltd, firmą zarejestrowaną w Anglii pod numerem 02322404, z siedzibą pod adresem Regal House, 70 London Road, Twickenham, TW1 3QS Wielka Brytania. Jesteśmy administratorem Twoich informacji. Jesteśmy właścicielem i obsługujemy witrynę subskrypcji www.coerverplayersclub.com

Rodzaje danych, które zbieramy.

Gromadzimy dane osobowe, o których mowa w niniejszej Polityce prywatności, która obejmuje;

Informacje rejestracyjne, które podajesz podczas subskrypcji Witryny subskrypcyjnej, takie jak imię i nazwisko, adres, kraj zamieszkania, adres e-mail, publiczna nazwa użytkownika i hasło;
Dane dotyczące płatności, takie jak dane niezbędne do przetwarzania płatności i zapobiegania oszustwom, w tym numery kart kredytowych / debetowych, numery kodów bezpieczeństwa i inne powiązane informacje rozliczeniowe;

Informacje o aktywności na temat Twojego użytkowania i wykorzystania przez dowolną osobę (osoby), które autoryzujesz za pośrednictwem swojego konta, takie jak przeglądane treści, częstotliwość korzystania z naszych usług i Twoje preferencje;

Dane dotyczące użytkowania, przeglądania, techniczne i dotyczące urządzenia podczas odwiedzania naszej witryny lub otwierania wysyłanych przez nas wiadomości e-mail, w tym typ przeglądarki lub urządzenia, unikalny identyfikator urządzenia i adres IP. przechowujemy adres IP rejestracji, jednak sesje internetowe są anonimowe ze względu na prywatność.

W jaki sposób zbieramy Twoje dane.

Zbieramy informacje, które nam przekazujesz, rejestrując się w naszej witrynie subskrypcji;

Informacje można podawać na różne sposoby, w tym wpisując lub używając poleceń głosowych. Zbieramy informacje za pomocą różnych technologii, takich jak pliki cookie, pliki cookie flash, piksele, tagi i zestawy do tworzenia oprogramowania;

Zbieramy informacje za pomocą narzędzi analitycznych, w tym podczas odwiedzania naszych witryn i mediów społecznościowych lub korzystania z naszych aplikacji na stronach lub platformach stron trzecich;

Pozyskujemy informacje z innych zaufanych źródeł, aby aktualizować lub uzupełniać informacje dostarczone przez Ciebie lub zebraliśmy automatycznie, na przykład podczas weryfikacji danych adresowych za pomocą usług stron trzecich.

Czy musisz podać dane osobowe?

Co do zasady, przekazujesz nam swoje dane osobowe całkowicie dobrowolnie.

W jakich celach będziemy wykorzystywać Twoje dane osobowe?

Wszystkie dane osobowe będziemy przetwarzać zgodnie z prawem, rzetelnie i w przejrzysty sposób.

Możemy wykorzystywać Twoje dane osobowe wyłącznie do następujących celów („Dozwolone cele”):

Zarządzanie i administrowanie witryną subskrypcji, w tym przetwarzanie płatności, księgowość, audyt, fakturowanie i pobieranie opłat, usługi wsparcia;

Wysyłanie Ci e-maili, które są wymagane do informowania Cię o Serwisie abonamentowym, np. Szczegóły dostępu, szczegóły płatności;

Jeżeli wyraźnie wyraziłeś zgodę, możemy przetwarzać Twoje dane osobowe również w następujących celach;

Ankiety dla klientów, kampanie marketingowe, analizy rynku, konkursy lub inne działania lub wydarzenia promocyjne;

E-maile marketingowe, jeśli wyraziłeś zgodę na ich wysyłanie. Takie wiadomości e-mail wyślemy Ci dopiero po wyrażeniu przez Ciebie zgody i zapewnimy Ci możliwość rezygnacji w dowolnym momencie, jeśli nie chcesz otrzymywać od nas dalszych wiadomości marketingowych.

W zależności od tego, w jakim z powyższych dozwolonych celów wykorzystujemy Twoje dane osobowe, podstawą prawną przetwarzania danych osobowych są;

Jest to konieczne ze względu na nasz uzasadniony interes lub interesy odbiorców zewnętrznych, którzy otrzymują Twoje dane osobowe, zawsze pod warunkiem, że Twoje interesy lub podstawowe prawa i wolności nie przeważają nad takimi interesami.

Komu będziemy udostępniać Twoje dane osobowe?

Możemy udostępniać Twoje dane osobowe w następujących okolicznościach:

z księgowymi, twórcami stron internetowych i prawnikami;

z jakąkolwiek stroną trzecią, której przypisujemy lub nowelizujemy jakiekolwiek nasze prawa lub obowiązki;

z sądami, organami ścigania, organami regulacyjnymi lub prawnikami lub innymi stronami, jeśli jest to uzasadnione w celu ustalenia, wykonania lub obrony roszczenia prawnego lub słusznego lub do celów poufnego alternatywnego procesu rozwiązywania sporów.

W przeciwnym razie ujawnimy Twoje dane osobowe tylko wtedy, gdy kierujesz nami lub udzielisz nam zgody, gdy jest to wymagane przez obowiązujące prawo lub przepisy, sądowy lub oficjalny wniosek, aby to zrobić, lub gdy jest to wymagane w celu zbadania rzeczywistych lub podejrzewanych działań oszukańczych lub przestępczych.

Dane osobowe innych osób, które nam przekazujesz.

Jeśli przekazujesz nam dane osobowe dotyczące kogoś innego, musisz upewnić się, że jesteś uprawniony do ujawnienia nam tych danych osobowych oraz że bez podejmowania dalszych kroków możemy gromadzić, wykorzystywać i ujawniać te dane osobowe zgodnie z niniejszą Polityką prywatności . W szczególności musisz upewnić się, że dana osoba jest świadoma różnych kwestii wyszczególnionych w niniejszej Polityce prywatności, ponieważ te sprawy dotyczą tej osoby, w tym naszej tożsamości, sposobu kontaktowania się z nami, naszych celów gromadzenia danych, naszych praktyk w zakresie ujawniania danych osobowych (w tym udostępnianie odbiorcom zagranicznym), prawa osoby fizycznej do uzyskania dostępu do danych osobowych i składania reklamacji w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz konsekwencji w przypadku niepodania danych osobowych (np. niemożność świadczenia usług).

Przechowywanie danych osobowych.

Przechowujemy dane osobowe w tych lokalizacjach;

Infusionsoft
Memberpress
Naszywka
Nasza firma hostingowa
Taxjar
xero
Aktualizacja danych osobowych o Tobie.

Zapewniamy Ci możliwość wykonywania pewnych kontroli i wyborów dotyczących naszego gromadzenia, wykorzystywania i udostępniania Twoich informacji. Zgodnie z obowiązującym prawem kontrole i wybory użytkownika mogą obejmować:

Poprawianie, aktualizowanie i usuwanie konta rejestracyjnego - przejdź do „Moje konto”, a następnie „Profil”, aby zmienić swoje dane;

Wybór lub zmiana wyboru subskrypcji - przejdź do „Moje konto”, a następnie „Subskrypcje”, aby anulować lub zmienić;

Decydując się na otrzymywanie od nas ofert i promocji naszych produktów i usług lub produktów i usług, które naszym zdaniem mogą Cię zainteresować, przejdź do „Moje konto”, a następnie zmień swoją „Zgodę marketingową”. Możesz również zrezygnować z subskrypcji na dole wiadomości e-mail.

Jeśli którekolwiek z danych osobowych, które nam przekazałeś, ulegną zmianie, na przykład jeśli zmienisz swój adres e-mail lub jeśli zechcesz anulować jakąkolwiek prośbę, którą skierowałeś do nas, lub jeśli dowiesz się, że mamy jakiekolwiek niedokładne dane osobowe na Twój temat, przejdź do „Moje konto” i zaktualizuj swoje informacje lub daj nam znać, wysyłając wiadomość e-mail na adres [Email protected]

Nie ponosimy odpowiedzialności za jakiekolwiek straty wynikające z niedokładnych, nieautentycznych, niepełnych lub niekompletnych danych osobowych, które nam przekazujesz.

Jak długo przechowujemy twoje dane osobowe?

Twoje dane osobowe zostaną usunięte, gdy nie będą już potrzebne do realizacji dozwolonych celów lub wycofasz swoją zgodę (w stosownych przypadkach) i nie będziemy prawnie zobowiązani do dalszego przechowywania takich danych ani w inny sposób nie zezwolono nam na ich przechowywanie. Będziemy przechowywać Twoje dane osobowe, jeśli będzie to wymagane dla Sportsmethod Ltd w celu dochodzenia lub obrony przed roszczeniami prawnymi do końca odpowiedniego okresu przechowywania lub do czasu uregulowania roszczeń.

PRYWATNOŚĆ DZIECI

Uznajemy potrzebę zapewnienia dalszej ochrony prywatności w odniesieniu do danych osobowych, które możemy gromadzić od dzieci.

Jakie informacje gromadzimy o dzieciach?

Rodzic lub opiekun prawny musi zarejestrować się w naszej Witrynie subskrypcyjnej dla dzieci poniżej 18 roku życia.

Rodzic / opiekun prawny jest zobowiązany do wyrażenia zgody rodziców na udzielane informacje o dzieciach w wieku poniżej 13 lat. Jest to zgodne z amerykańską ustawą o ochronie prywatności dzieci w Internecie („COPPA”) i przedstawia nasze praktyki w Stanach Zjednoczonych i Ameryka Łacińska w zakresie danych osobowych dzieci. Aby uzyskać więcej informacji na temat ustawy COPPA i ogólne wskazówki dotyczące ochrony prywatności dzieci w Internecie, odwiedź witrynę „OnGuard Online”.

Podczas rejestracji do subskrypcji rodzic / opiekun prawny poda swój adres pocztowy, ponieważ jest on potrzebny do opłacenia subskrypcji. Oznacza to, że będziemy zbierać adres dziecka, jeśli jest to adres zamieszkania Twojej rodziny, w tym tego dziecka / dzieci.

Kiedy zbieramy dane osobowe dotyczące dzieci, podejmujemy kroki w celu ochrony prywatności dzieci, w tym;

Ograniczenie gromadzenia przez nas danych osobowych dzieci do nie więcej niż jest to uzasadnione, aby uczestniczyć w Serwisie abonamentowym;
Zapewnienie rodzicom / opiekunom prawnym dostępu lub możliwości żądania dostępu do danych osobowych, które zebraliśmy na temat ich dzieci, a także możliwość żądania zmiany lub usunięcia danych osobowych.

Twoje prawa

Z zastrzeżeniem określonych warunków prawnych, masz prawo zażądać kopii danych osobowych o Tobie lub Twoim dziecku / dzieciach, które posiadamy, do poprawienia wszelkich niedokładnych danych osobowych oraz do wniesienia sprzeciwu lub ograniczenia wykorzystywania przez nas Twoich danych osobowych. Możesz również złożyć skargę, jeśli masz obawy dotyczące naszego postępowania z Twoimi danymi osobowymi.

Jeśli chcesz zrobić którekolwiek z powyższych, wyślij e-mail na adres [Email protected] Możemy zażądać, abyś udowodnił swoją tożsamość, dostarczając nam kopię ważnego środka identyfikacyjnego, abyśmy mogli spełnić nasze zobowiązania w zakresie bezpieczeństwa i zapobiec nieuprawnionemu ujawnieniu danych.

Rozpatrzymy wszelkie otrzymane prośby lub skargi i udzielimy odpowiedzi w odpowiednim czasie. Jeśli nie jesteś zadowolony z naszej odpowiedzi, możesz wnieść skargę do odpowiedniego organu regulacyjnego. Na żądanie przekażemy Ci dane odpowiedniego organu regulacyjnego.

Aktualizacje do niniejszej Polityki prywatności

Niniejsza Polityka prywatności została ostatnio zaktualizowana w czerwcu 2020 r. Zastrzegamy sobie prawo do okresowej aktualizacji i zmiany niniejszej Polityki prywatności, aby odzwierciedlić wszelkie zmiany w sposobie przetwarzania danych osobowych lub zmieniające się wymogi prawne. W przypadku takich zmian opublikujemy zmienioną Politykę prywatności w naszej Witrynie subskrypcyjnej lub opublikujemy ją w inny sposób. Zmiany wejdą w życie, gdy tylko zostaną opublikowane w tej witrynie subskrypcji.

Jak się skontaktować?

E-mail [Email protected]

-- Zasady i Warunki --

Poniższe warunki („Warunki”) obejmują witrynę subskrypcji Sportsmethod Limited www.coerverplayersclub.com („Witryna subskrypcyjna”).

Witryna subskrypcyjna jest własnością i jest zarządzana przez Sportsmethod Limited („We”), spółkę zarejestrowaną w Anglii pod numerem 02322404, z siedzibą pod adresem Regal House, 70 London Road, Twickenham, TW1 3QS Wielka Brytania.

Odwiedzając witrynę subskrypcji, klient zawiera umowę ze Sportsmethod Limited i akceptuje Warunki. Stanowią umowę między Tobą a Sportsmethod Limited.

Od czasu do czasu możemy zmieniać niniejsze Warunki. Każda taka zmiana zostanie przesłana do Ciebie e-mailem, a my zaktualizujemy warunki w witrynie subskrypcji. Jeśli nie zgadzasz się na jakiekolwiek zmiany niniejszych Warunków, musisz zaprzestać korzystania z naszej Witryny subskrypcyjnej.
Nagłówki paragrafów nie mają wpływu na interpretację niniejszych Warunków.

1. Własność intelektualna

1.1 Treść i projekt Witryny subskrypcyjnej oraz wszelkie inne materiały przesłane do Ciebie („Treść”) stanowią własność intelektualną Sportsmethod Limited. Nie możesz używać, powielać ani zezwalać nikomu na używanie lub powielanie jakichkolwiek znaków towarowych lub innej własności intelektualnej bez pisemnej zgody Sportsmethod Limited.

1.2 Oprogramowanie obsługujące witrynę subskrypcji nie może być używane z wyjątkiem przypadków wyraźnie dozwolonych w niniejszych Warunkach. Nie wolno kopiować, odtwarzać kodu źródłowego, modyfikować, powodować uszkodzeń ani w inny sposób dokonywać zmian w oprogramowaniu.

2. Wykorzystanie treści

2.1 Treść jest przeznaczona wyłącznie do osobistego, niekomercyjnego użytku. Możesz wyświetlać Treść na ekranie komputera lub urządzeniu mobilnym do osobistego, niekomercyjnego użytku

2.2 Nie możesz kopiować, reprodukować, nagrywać, modyfikować, przesyłać na żadną inną stronę internetową, usuwać znaków towarowych lub informacji o prawach autorskich z ani komercyjnie wykorzystywać Treści bez pisemnej zgody Sportsmethod Limited.

3. Hasła i Twoje dane osobowe

3.1 Dostęp do Serwisu Subskrypcji mają tylko zarejestrowani subskrybenci. Każda rejestracja i subskrypcja są przeznaczone wyłącznie do użytku osobistego zarejestrowanego użytkownika lub subskrybenta. Nie możesz udostępniać swojej nazwy użytkownika i / lub hasła żadnej innej osobie. Nie możesz udostępniać ani przenosić subskrypcji.

3.2 Jesteś odpowiedzialny za korzystanie z Treści przy użyciu swojej nazwy użytkownika i hasła. Zgadzasz się natychmiast powiadomić nas, jeśli dowiesz się o utracie, kradzieży lub nieuprawnionym użyciu swojej nazwy użytkownika i / lub hasła, lub nieautoryzowanym użyciu Treści.

3.3 Odpowiadasz za aktualizowanie swoich danych osobowych, w tym adresu e-mail, a także za bezpieczeństwo nazwy użytkownika i hasła.

3.4 W przypadku stwierdzenia, że ​​zarejestrowany użytkownik lub subskrybent narusza Warunki, możemy anulować lub zawiesić dostęp do Witryny subskrypcyjnej bez dalszych zobowiązań wobec Ciebie.

3.5 Rodzice / opiekunowie muszą zarejestrować się, zarejestrować i zarządzać używaniem dla wszystkich graczy poniżej 18 roku życia.

4. Zamówienia abonamentowe

4.1 Składając zamówienie w witrynie subskrypcji, wyrażasz zgodę na niniejsze Warunki korzystania z witryny subskrypcji.

Twoja umowa z nami jest zawierana tylko za pierwszym razem;

4.1.2. Zapewniamy płatny lub bezpłatny dostęp do Treści online

4.1.3 przesłałeś nam wypełnioną instrukcję i zapłaciłeś za zamówioną subskrypcję, a my zapewniliśmy dostęp do Witryny subskrypcyjnej.

5. Dostarczanie treści

5.1 Treści są przeglądane w trybie online za pośrednictwem Witryny subskrypcyjnej przez określony okres subskrypcji. Subskrybenci są wysyłani pocztą e-mail po dodaniu nowej Treści do Witryny subskrypcji.

5.2 Zastrzegamy sobie prawo do zawieszenia, zmiany lub modyfikacji Treści lub ograniczenia użytkowania i dostępu do Treści, według naszego uznania, w dowolnym momencie.

5.3 Sportsmethod Limited nie ponosi odpowiedzialności za niedostarczenie Witryny subskrypcji z powodu okoliczności niezależnych od niej, takich jak między innymi filtrowanie wiadomości e-mail Sportsmethod Limited przez usługi blokowania poczty e-mail, przenoszenie wiadomości e-mail do folderów ze spamem lub spamem, błąd w podany nam adres e-mail lub nie podałeś nam zaktualizowanego adresu.

6. Cena

Cena Twojej subskrypcji Witryny subskrypcyjnej zostanie wyjaśniona w formularzu zamówienia lub w inny sposób podczas procesu zamówienia, ale może ulec zmianie, jak wspomniano w punkcie 7.1 poniżej. Oprócz ceny zgadzasz się uiścić wszelkie powiązane opłaty pobierane przez bank wystawiający / dostawcę płatności, takie jak opłaty za przelew walutowy.

7. Płatności, automatyczne odnawianie, bezpłatne wersje próbne, anulowanie i zasady zwrotów

7.1 Płatność i automatyczne odnowienie.
Twoja subskrypcja w witrynie subskrypcji obejmuje zapisanie się do bieżącego / cyklicznego planu płatności. Twoja subskrypcja zostanie automatycznie odnowiona na koniec odpowiedniego okresu rozliczeniowego, chyba że zostanie anulowana zgodnie z poniższymi instrukcjami anulowania.
Jeśli Twoja płatność za odnowienie zostanie odrzucona przez bank wydający, dostawcę karty kredytowej lub PayPal, będziesz mieć 14 dni na przedstawienie nowego upoważnienia do płatności lub Twoja subskrypcja zostanie anulowana.
Płatność zostanie naliczona wybraną przez Ciebie metodą płatności w momencie potwierdzenia zakupu i na początku każdego nowego okresu rozliczeniowego, chyba że zostanie anulowana. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany naszych cen, aw przypadku zmiany ceny powiadomimy o niej 28 dni przed zmianą, wysyłając wiadomość e-mail na adres e-mail zarejestrowany na koncie. Jeśli nie chcesz akceptować zmiany ceny, możesz anulować subskrypcję zgodnie z instrukcjami zawartymi w tej wiadomości e-mail i poniżej. Jeśli nie anulujesz subskrypcji po wejściu w życie zmiany ceny i przed rozpoczęciem nowego okresu subskrypcji, Twoja subskrypcja zostanie odnowiona po cenie obowiązującej w momencie odnowienia, bez żadnych dodatkowych działań ze strony Ciebie, a Ty upoważnić nas do obciążenia Twojej metody płatności tymi kwotami. Ponosisz odpowiedzialność za wszelkie opłaty za dostęp do Internetu stron trzecich w związku z korzystaniem z Witryny subskrypcyjnej.
7.2 Bezpłatne wersje próbne. Twoja subskrypcja witryny subskrypcyjnej może rozpocząć się od bezpłatnego okresu próbnego. Twoja pierwsza płatność zostanie obciążona wybraną metodą płatności natychmiast po bezpłatnym okresie próbnym, chyba że zostanie anulowana zgodnie z poniższymi instrukcjami anulowania. Możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie przed zakończeniem bezpłatnego okresu próbnego. Zawiadomimy o warunkach bezpłatnego okresu próbnego w momencie rejestracji, ale nie otrzymasz osobnego powiadomienia, że ​​Twój bezpłatny okres próbny dobiega końca lub dobiega końca, lub że rozpoczęła się płatna subskrypcja.
7.3 Zasady anulowania i zwrotu pieniędzy.
Możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie przed końcem bieżącego okresu rozliczeniowego lub bezpłatnego okresu próbnego. Anulowanie nastąpi pod koniec bieżącego okresu rozliczeniowego lub bezpłatnego okresu próbnego. Aby anulować subskrypcję, przejdź do „Moje konto”, „Subskrypcje”, a następnie kliknij „Anuluj”. Anulowanie nastąpi dopiero pod koniec bieżącego okresu rozliczeniowego (lub bezpłatnego okresu próbnego), a nadal będziesz mógł aby uzyskać dostęp do Serwisu Subskrypcji do tego czasu. Nie zwracamy ani nie przyznamy kredytu za częściowo wykorzystane okresy rozliczeniowe. Masz ustawowe prawo do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni od zarejestrowania się w Serwisie Subskrypcji. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że zapisując się do Subskrypcji Witryna internetowa wyraziła zgodę na natychmiastowe wykorzystanie treści cyfrowych, a jeśli uzyskasz dostęp do jakichkolwiek treści cyfrowych, utracisz prawo do odstąpienia od subskrypcji witryny internetowej.
W przypadku anulowania z dowolnego powodu Twoim obowiązkiem będzie anulowanie autoryzacji płatności w banku, systemie PayPal lub innym dostawcy płatności.

8. Realizacja zamówienia

8.1 Zrealizujemy Twoje zamówienie tak szybko, jak to możliwe, ale nie gwarantujemy określonego czasu. Twoje zamówienie zostanie przez nas przyjęte po zweryfikowaniu rejestracji, płatności i szczegółów dostawy.

8.2 Składając zamówienie, musisz podać nam pełne i dokładne informacje dotyczące płatności. Przesyłając dane płatności, potwierdzasz, że masz prawo do wykorzystania tych danych do tego celu. Jeśli nie otrzymamy autoryzacji płatności od banku wydającego / dostawcy płatności lub autoryzacja zostanie następnie anulowana, możemy natychmiast anulować lub zawiesić Twoją subskrypcję i / lub dostęp do Witryny subskrypcyjnej. Rodzice / opiekunowie muszą zarejestrować się, zarejestrować i zarządzać używaniem dla wszystkich graczy poniżej 18 lat.

9. Umowa i zapytania

Udostępnimy witrynę subskrypcji zgodnie z niniejszymi Warunkami i warunkami wszelkich ofert lub promocji, które mogą mieć zastosowanie do Twojego zamówienia subskrypcji. Jeśli masz jakieś pytania, skontaktuj się z www.coerverplayersclub.com


10. Szczegóły płatności

Bramka płatności, której używamy, to Stripe. Nie przechowujemy szczegółów płatności (z wyjątkiem przypadków opisanych poniżej). Odpowiadasz za aktualizację szczegółów płatności, zmieniając dane w „Moje konto” i „Subskrypcje”, a następnie używając przycisku „Aktualizuj”. Spowoduje to zaktualizowanie danych przypisanych do subskrypcji, powiadamiając Stripe o zmianie danych. Żadne szczegóły nie będą przechowywane przez Stripe, z wyjątkiem przypadków wymienionych poniżej.
Stripe polega na bezpiecznych tokenach płatności lub identyfikatorach podczas tworzenia subskrypcji i zarządzania nimi. Żadne dane karty kredytowej ani inne dane dotyczące płatności nie są przechowywane w witrynie subskrypcji, z wyjątkiem ostatnich 4 cyfr i daty wygaśnięcia, więc przypomnienia mogą być wyzwalane, gdy wygasają karty kredytowe w przypadku automatycznie odnawianych subskrypcji. Wszystkie inne istotne dane dotyczące płatności są bezpiecznie przechowywane na poziomie bramki (Stripe, PayPal itp.).


11. Zasady użytkowania
Korzystanie z Witryny subskrypcyjnej wymaga zgodnych urządzeń, a niektóre programy mogą wymagać okresowych aktualizacji. Korzystanie z Witryny może mieć wpływ na działanie tych aktualizacji. Dostęp do Treści można uzyskać z prawie każdego komputera podłączonego do Internetu lub przez urządzenia mobilne lub inne (wymagane połączenie z Internetem). Aby uzyskać szczegółowe informacje dotyczące obsługiwanych urządzeń, systemów operacyjnych, przeglądarek internetowych i optymalnej obsługi przesyłania strumieniowego, odwiedź nasze często zadawane pytania.
Musisz mieć szybkie łącze internetowe, aby uzyskać dostęp i korzystać z niektórych aspektów witryny subskrypcji.
Siła wyższa. Możliwe jest, że Witryna Subskrypcji i / lub niektóre lub wszystkie Treści mogą nie być dostępne do przesyłania strumieniowego lub pobierania w dowolnym momencie, w tym (i) podczas jakichkolwiek okresów konserwacji lub aktualizacji, (ii) wszelkich przerw w dostawie prądu lub serwerów; (iii) w wyniku wojny, zamieszek, strajków, niepokojów społecznych, pandemii; lub (iv) w wyniku innych spraw niezależnych od nas lub osób trzecich („siła wyższa”). Dołożymy wszelkich starań, aby powiadomić Cię z jak największym wyprzedzeniem o przerwaniu świadczenia usług. W przypadku gdy witryna subskrypcji jest niedostępna z przyczyn niezależnych od nas lub naszych zewnętrznych dostawców usług, nie ponosimy wobec Ciebie żadnej odpowiedzialności. Może się zdarzyć, że będziemy musieli usunąć pewne funkcje lub funkcje i / lub urządzenia lub platformy, aby uzyskać dostęp do Witryny subskrypcyjnej. Dołożymy wszelkich starań, aby poinformować Cię o wszelkich tych zmianach, zasadach użytkowania i ograniczeniach, ale zgadzasz się, że możemy to zrobić według własnego uznania w dowolnym momencie bez powiadomienia.

12. Polityka prywatności i Polityka plików cookie

12.1 Przyjmujesz do wiadomości, że Sportsmethod Limited jest administratorem danych odpowiedzialnym za przetwarzanie Twoich danych osobowych w celu zapewnienia Ci dostępu do Witryny subskrypcyjnej. Aby uzyskać więcej informacji na temat naszego gromadzenia, wykorzystywania i udostępniania informacji, zapoznaj się z naszą Polityką prywatności, którą można znaleźć w witrynie subskrypcji.
12.2 Aby uzyskać informacje na temat korzystania z plików cookie, zapoznaj się z naszą Polityką dotyczącą plików cookie, która jest dostępna w witrynie subskrypcji.
13. Preferencje komunikacyjne

Możesz zmienić swoje preferencje dotyczące komunikacji w dowolnym momencie, przechodząc do „Mojego konta”, a następnie do „Profilu”.

14. Ograniczenie odpowiedzialności i odszkodowanie

14.1 Chociaż dołożono wszelkich starań, aby zapewnić dokładność i bezpieczeństwo informacji i porad zawartych w Treści, Sportsmethod Limited nie daje żadnej gwarancji ani gwarancji co do kompletności, dokładności ani bezpieczeństwa Treści.

14.2 Zgadzasz się zabezpieczyć nas przed jakimikolwiek roszczeniami lub żądaniami osób trzecich z powodu lub wynikających w jakikolwiek sposób;

a) korzystanie przez Ciebie z Treści lub
b) naruszenia przez Ciebie lub jakąkolwiek inną osobę uzyskującą dostęp do Treści przy użyciu Twojej nazwy użytkownika i hasła, jakiejkolwiek własności intelektualnej lub innych praw jakiejkolwiek osoby.

14.3 Z zastrzeżeniem punktów 14.4 i 14.6, będziemy odpowiedzialni za wszelkie straty poniesione przez użytkownika z powodu naruszenia przez nas niniejszych Warunków, jeśli straty były racjonalnie przewidywalne dla Ciebie i dla nas w momencie zakupu subskrypcji.

14.4 Nie będziemy odpowiedzialni za;

a) wszelkie straty biznesowe; w tym utrata zysków, przychodów, umów, przewidywanych oszczędności, danych, wartości firmy lub zmarnowanych wydatków lub
b) wszelkie inne straty pośrednie lub wynikowe, których nie można w rozsądny sposób przewidzieć dla Ciebie i dla nas w momencie zakupu subskrypcji.

14.5 Nie ograniczamy w żaden sposób naszej prawnej odpowiedzialności za śmierć lub obrażenia ciała spowodowane naszym zaniedbaniem lub naruszeniem obowiązków lub spowodowane przez nasze rażące zaniedbanie lub umyślne działanie.

14.6 Z zastrzeżeniem paragrafu 14.5, nasza maksymalna odpowiedzialność wobec Ciebie nie przekroczy kwoty ostatniej zapłaconej przez Ciebie opłaty subskrypcyjnej za Stronę internetową.

15. Wydarzenia poza naszą rozsądną kontrolą

Nie będziemy ponosić odpowiedzialności za jakiekolwiek opóźnienia lub niewywiązanie się z naszych zobowiązań wynikających z niniejszych Warunków, jeśli opóźnienie lub niepowodzenie wynika z jakiejkolwiek przyczyny, na którą nie mamy rozsądnej kontroli. Warunek ten nie wpływa na Twoje prawa ustawowe.

16. Prawo
Niniejsze Warunki podlegają prawu angielskiemu i będą zgodnie z nim interpretowane. Wszelkie spory lub roszczenia wynikające z niniejszych Warunków lub w związku z nimi podlegają niewyłącznej jurysdykcji sądów Anglii i Walii.

__ KONIEC __
Twój adres e-mail, imię i nazwisko, adres pocztowy i nazwa użytkownika dziecka zostały zebrane w ramach procesu rejestracji. Te informacje pojawiają się na stronie Moje konto i są przechowywane w bezpiecznym systemie CRM (Infusionsoft). W przypadku klientów w Ameryce wymagana jest Twoja zgoda na gromadzenie i przechowywanie tych informacji, ponieważ niektóre z nich mogą dotyczyć dziecka w wieku poniżej 13 lat. Rejestrując się w celu uzyskania subskrypcji, wyrażasz zgodę na gromadzenie i przechowywanie. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności

MIESIĘCZNIE

£ 4.99/miesiąc

Bez dodatkowych kosztów, bez zobowiązań.
Obowiązują OWU.



Wypróbuj za darmo za dni 7

ROCZNIE

£ 49.99/rok

Zaoszczędź ponad 19% w porównaniu z ceną miesięcznej subskrypcji. Obowiązują OWU.



Wypróbuj za darmo za dni 7
Użyj nazwy, którą z przyjemnością widzą wszyscy! Sugerujemy, aby nie używać imienia i nazwiska dziecka, wieku itp.Wyzwania / umiejętności na obu poziomach są takie same. Dostosowaliśmy TYLKO system punktacji i nagród.

Tak więc, jako rodzic możesz podjąć decyzję, jaki poziom Twoim zdaniem byłby odpowiedni dla Twojego dziecka. Będziesz mógł zobaczyć poprawę w odtwarzaczu w porównaniu z innymi graczami o podobnym standardzie. Zawsze możesz zmienić poziom, jeśli uznasz nagrody za zbyt łatwe lub trudne do zdobycia.

Sugerujemy również, aby zmienić tryb uśpienia / blokady ekranu urządzenia na minimum 2 minuty. Dzieje się tak, aby po zakończeniu wszystkich wyzwań odtwarzane były dźwięki timera.

TRENUJ W DOMU

Z metodą nauczania umiejętności piłkarskich nr 1 na świecie

TRENUJ W DOMU

Z metodą nauczania umiejętności piłkarskich nr 1 na świecie

NAJLEPSZE ZASOBY ONLINE DLA POPRAWY GRACZY


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

NAJLEPSZE ZASOBY ONLINE DLA POPRAWY GRACZY


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

GRACZE

  1. Naucz się piłkarskich umiejętności profesjonalistów w domu.
  2. Ulepszaj niezależnie od wieku i umiejętności.
  3. Bądź bardziej kreatywny i pewny siebie na boisku.
  4. Podejmij wyzwanie, zadbaj o formę i baw się dobrze.

GRACZE

  1. Naucz się piłkarskich umiejętności profesjonalistów w domu.
  2. Ulepszaj niezależnie od wieku i umiejętności.
  3. Bądź bardziej kreatywny i pewny siebie na boisku.
  4. Podejmij wyzwanie, zadbaj o formę i baw się dobrze.

RODZICE

  1. To działa.
  2. Twoje dziecko poprawi się, jeśli z tego skorzysta.
  3. Dla początkujących i zaawansowanych graczy.
  4. To idealna platforma, która zapewni Twojemu dziecku zajęcie, dobrą zabawę, sprawność i zdrowie.
  5. Łatwy w użyciu, stworzony dla urządzeń mobilnych lub tabletów.

  • Rodzic
    Coerver oferuje wspaniałe treningi piłkarskie, a moich 2 chłopców w wieku 8 i 9 lat absolutnie to uwielbia. To jest zabawne i wymagające i uczy dzieci bardzo ważnych lekcji o sporcie. Polecam Coerver każdemu, kto mówi mi, że ich dzieci kochają piłkę nożną i do tej pory nikt się nie zawiódł.
    Rodzic

RODZICE

  1. To działa.
  2. Twoje dziecko poprawi się, jeśli z tego skorzysta.
  3. Dla początkujących i zaawansowanych graczy.
  4. To idealna platforma, która zapewni Twojemu dziecku zajęcie, dobrą zabawę, sprawność i zdrowie.
  5. Łatwy w użyciu, stworzony dla urządzeń mobilnych lub tabletów.

SUBSKRYBUJ I OTRZYMUJESZ

  1. Nieograniczony dostęp online do 30 najlepszych wyzwań związanych z umiejętnościami.
  2. PLUS 25 niesamowitych NOWYCH i klasycznych umiejętności, które są idealne do ćwiczenia w domu.
  3. Zbieraj gwiazdki umiejętności i punkty w trakcie.
  4. Nowa zawartość regularnie aktualizowana.
  5. Ekskluzywne oferty naszego globalnego partnera adidas.


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

SUBSKRYBUJ I OTRZYMAJ

  1. Nieograniczony dostęp online do 30 najlepszych wyzwań związanych z umiejętnościami.
  2. PLUS 25 niesamowitych NOWYCH i klasycznych umiejętności, które są idealne do ćwiczenia w domu.
  3. Zbieraj gwiazdki umiejętności i punkty w trakcie.
  4. Nowa zawartość regularnie aktualizowana.
  5. Ekskluzywne oferty naszego globalnego partnera adidas.


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

COACHING POKRYWY

  1. 36+ lat historii
  2. Ponad milion graczy skorzystało z naszych metod
  3. Od ponad 30 lat partnerzy adidas


Czytaj więcej

COACHING POKRYWY

  1. 36+ lat historii
  2. Ponad milion graczy skorzystało z naszych metod
  3. Od ponad 30 lat partnerzy adidas


TRENER PIŁKARSKI ONLINE, KTÓRY ULEPSZA TWOJĄ GRĘ

TRENER PIŁKARSKI ONLINE, KTÓRY ULEPSZA TWOJĄ GRĘ

TRENER PIŁKARSKI ONLINE, KTÓRY ULEPSZA TWOJĄ GRĘ

WYBIERZ SUBSKRYPCJĘ

Dostęp jest dostępny TYLKO w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Europie i Ameryce Północnej.

MIESIĘCZNIE

4.99 GBP lub 5.99 EUR/miesiąc


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

Anuluj w dowolnym momencie. Obowiązują OWU.

NAJBARDZIEJ POPULARNY

ROCZNIE

49.99 GBP lub 59.99 EUR/rok

2 miesiące ZA DARMO, oszczędzając 16%.


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

Anuluj w dowolnym momencie. Obowiązują OWU.

WYBIERZ SUBSKRYPCJĘ

Dostęp jest dostępny TYLKO w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Europie i Ameryce Północnej.

MIESIĘCZNIE

4.99 GBP lub 5.99 EUR/miesiąc


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

Anuluj w dowolnym momencie. Obowiązują OWU.

NAJBARDZIEJ POPULARNY

ROCZNIE

49.99 GBP lub 59.99 EUR/rok

2 miesiące ZA DARMO, oszczędzając 16%.


Rozpocznij 7-dniowy DARMOWY okres próbny

Anuluj w dowolnym momencie. Obowiązują OWU.

OPINIE

Oto kilka recenzji naszych różnych produktów, które oferujemy.


Kupuj adidas
Kupuj adidas
SIGN UP - zapisz się