VLAK U DOMU | Sa svjetskim brojem 1. | Coerver® klub igrača Naša pravila o privatnosti i uvjeti

–– Politika privatnosti ––

Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju kako prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke i koja prava i mogućnosti imate u vezi s tim.

Tko smo mi.

Mi smo Sportsmethod Ltd, tvrtka registrirana u Engleskoj broj 02322404, čije je sjedište u Regal House, 70 London Road, Twickenham, TW1 3QS Ujedinjeno Kraljevstvo. Mi smo kontrolor podataka za vaše podatke. Posjedujemo i upravljamo pretplatničkom web stranicom www.coerverplayersclub.com

Vrste podataka koje prikupljamo.

Prikupljamo osobne podatke kao što je navedeno u ovoj politici privatnosti koja uključuje;

Podaci o registraciji koje dajete kada se pretplatite na pretplatničku web stranicu, kao što su vaše ime i prezime, adresa, zemlja prebivališta, adresa e-pošte, javno korisničko ime i lozinka;
Podaci o plaćanju, poput podataka potrebnih za obradu plaćanja i sprečavanje prijevara, uključujući brojeve kreditnih / debitnih kartica, brojeve sigurnosnih kodova i druge povezane podatke o naplati;

Podaci o aktivnosti o vašoj upotrebi i upotrebi bilo koje osobe (a) koju autorizirate putem svog računa, poput sadržaja koji pregledavate, koliko često koristite naše usluge i svoje postavke;

Podaci o korištenju, gledanju, tehničkim podacima i uređajima kada posjetite našu web stranicu ili otvorite e-poštu koju šaljemo, uključujući vrstu preglednika ili uređaja, jedinstveni identifikator uređaja i IP adresu. pohranimo IP za prijavu, međutim web sesija je anonimna zbog privatnosti.

Kako prikupljamo vaše podatke.

Prikupljamo podatke koje nam dajete kada se registrirate za našu web stranicu s pretplatom;

Informacije možete davati na više načina, uključujući tipkanjem ili upotrebom glasovnih naredbi. Informacije prikupljamo pomoću različitih tehnologija, poput kolačića, flash kolačića, piksela, oznaka i kompleta za razvoj softvera;

Informacije prikupljamo pomoću alata za analitiku, uključujući i kada posjetite naše web stranice i društvene medije ili koristite naše aplikacije na web lokacijama ili platformama trećih strana;

Informacije dobivamo iz drugih pouzdanih izvora da bismo ažurirali ili nadopunili podatke koje ste naveli ili smo automatski prikupili, primjerice kada potvrđujemo podatke o poštanskim adresama koristeći usluge trećih strana.

Jeste li dužni dati osobne podatke?

Kao općenito načelo, vi ćete nam svoje osobne podatke dostaviti u potpunosti dobrovoljno.

U koje ćemo svrhe koristiti vaše osobne podatke?

Sve ćemo osobne podatke obraditi na zakonit, pravičan i transparentan način.

Vaše osobne podatke možemo koristiti samo u sljedeće svrhe ("Dopuštene svrhe"):

Upravljanje i upravljanje web stranicom pretplate uključujući obradu plaćanja, računovodstvo, reviziju, naplatu i naplatu, usluge podrške;

Slanje e-mailova koji su potrebni za informiranje o pretplatničkom web mjestu, npr. Podaci o pristupu, detalji plaćanja;

Ako ste nam izričito dali svoj pristanak, možemo obraditi vaše osobne podatke i za sljedeće svrhe;

Ankete o kupcima, marketinške kampanje, analiza tržišta, natjecanja ili druge promotivne aktivnosti ili događaji;

Marketinške e-poruke ako ste pristali na njihovo slanje. Takve ćemo vam e-poruke slati tek nakon što se odlučite i pružit ćemo vam mogućnost da se odjavite u bilo kojem trenutku ako ne želite primati daljnju komunikacijsku vezu s nama.

Ovisno o tome za koje od navedenih Dozvoljenih svrha koristimo vaše osobne podatke, pravni temelji na kojima obrađujemo vaše osobne podatke;

Neophodno za potrebe našeg legitimnog interesa ili onih trećih primatelja koji primaju vaše osobne podatke, uvijek pod uvjetom da takvi interesi ne prevladavaju vaši interesi ili temeljna prava i slobode.

S kim ćemo dijeliti vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim okolnostima:

s računovođama, web programerima i pravnicima;

sa bilo kojom trećom stranom kojoj dodijelimo ili priznajemo bilo koja naša prava ili obveze;

sa sudovima, tijelima za provođenje zakona, regulatorima ili odvjetnicima ili drugim strankama gdje je to razumno potrebno za uspostavu, provedbu ili obranu pravnog ili pravičnog zahtjeva ili za potrebe povjerljivog postupka alternativnog rješavanja sporova.

U protivnom ćemo otkriti vaše osobne podatke samo kada nas uputite ili nam date dozvolu, kada nas to zahtijeva primjenjivi zakon ili drugi propisi ili sudski ili službeni zahtjev ili ako je potrebno da istražimo stvarne ili sumnjive lažne ili kriminalne aktivnosti.

Osobni podaci o drugim ljudima koje nam vi dajete.

Ako nam dostavite osobne podatke o nekome drugom, morate osigurati da imate pravo otkriti nam te osobne podatke i da, bez poduzimanja bilo kakvih daljnjih koraka, možemo prikupiti, koristiti i otkriti te osobne podatke kao što je opisano u ovim Pravilima o privatnosti , Konkretno, morate osigurati da je dotični pojedinac svjestan različitih pitanja koja su detaljno opisana u ovoj politici privatnosti, jer se ta pitanja odnose na tog pojedinca, uključujući naš identitet, kako nas kontaktirati, naše svrhe prikupljanja, naše postupke objavljivanja osobnih podataka (uključujući otkrivanje inozemnih primatelja), pravo pojedinca da dobije pristup osobnim podacima i prigovori na rukovanje osobnim podacima i posljedice ako se osobni podaci ne pruže (poput naše nemogućnosti pružanja usluga).

Pohranjivanje osobnih podataka.

Osobne podatke čuvamo na tim lokacijama;

Infusionsoft
Memberpress
Pruga
Naša web hosting tvrtka
Poreznik
Xero
Ažuriranje osobnih podataka o vama.

Pružamo vam mogućnost izvršavanja određenih kontrola i izbora u vezi s našim prikupljanjem, korištenjem i dijeljenjem vaših podataka. U skladu s primjenjivim zakonom, vaše kontrole i izbori mogu uključivati:

Ispravljanje, ažuriranje i brisanje registracijskog računa - idite na "Moj račun", a zatim "Profil" da biste promijenili svoje podatke;

Odabir ili promjena izbora za pretplate - idite na "Moj račun", a zatim "Pretplate" da biste ga otkazali ili promijenili;

Odabirom hoćete li primati ponude i promocije za naše proizvode i usluge ili proizvode i usluge za koje mislimo da bi vas mogli zanimati, idite na "Moj račun", a zatim promijenite "Marketing pristanak". Možete odjaviti pretplatu na dnu komunikacije putem e-pošte.

Ako se bilo koji od osobnih podataka koje ste nam dostavili promijeni, na primjer, ako promijenite svoju adresu e-pošte ili ako želite otkazati bilo koji zahtjev koji ste nam postavili ili ako postanete svjesni da imamo netočne osobne podatke o vama, idite na "Moj račun" i ažurirajte svoje podatke ili nam pišite na adresu [Pošalji zaštićena]

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak koji proizlazi iz netačnih, neistinitih, manjkavih ili nepotpunih osobnih podataka koje nam pružite.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke?

Vaši osobni podaci bit će izbrisani ako se više ne zahtijeva razumno u dopuštene svrhe ili ako povučete svoj pristanak (ako je primjenjivo) i nismo zakonski obvezni ili na neki drugi način dopustiti daljnje pohranjivanje takvih podataka. Vaše ćemo osobne podatke zadržati tamo gdje je to potrebno za Sportsmethod Ltd za traženje ili obranu od pravnih zahtjeva do kraja relevantnog razdoblja zadržavanja ili dok se sporni zahtjevi ne riješe.

DJECA PRIVATNOST

Prepoznajemo potrebu pružanja daljnje zaštite privatnosti s obzirom na osobne podatke koje možemo prikupiti od djece.

Koje podatke prikupljamo o Djeci?

Roditelj ili zakonski skrbnik dužni su se registrirati na našoj pretplatničkoj web stranici za djecu mlađu od 18 godina.

Roditelj / zakonski skrbnik dužan je dati roditeljsku suglasnost u pogledu podataka o djeci mlađoj od 13 godina. To je u skladu s američkim Zakonom o zaštiti privatnosti djece na mreži („COPPA“) i opisuje našu praksu u Sjedinjenim Državama i Latinska Amerika u vezi s osobnim podacima djece. Za više informacija o COPPA i općenite savjete o zaštiti mrežne privatnosti djece, posjetite "OnGuard Online".

Prilikom prijave na pretplatu roditelj / zakonski skrbnik dostavit će svoju poštansku adresu jer to zahtijevamo za plaćanje web stranice pretplate. To znači da ćemo prikupiti adresu djeteta ako je adresa gdje obitava vaša obitelj, uključujući to dijete / djecu.

Kad prikupljamo osobne podatke o djeci, poduzimamo korake za zaštitu privatnosti djece, uključujući;

Ograničavanje naše zbirke osobnih podataka o djeci na ono što je razumno potrebno za sudjelovanje na web stranici pretplate;
Omogućavanje roditeljima / zakonskim skrbnicima pristup ili mogućnost da zatraže pristup osobnim podacima koje smo prikupili o njihovoj djeci i mogućnost da zahtijevaju da se osobni podaci izmijene ili izbrišu.

Vaša prava

U skladu s određenim zakonskim uvjetima, imate pravo zatražiti kopiju osobnih podataka o vama ili vašem djetetu / djeci koje imamo, popraviti netačne osobne podatke i prigovoriti ili ograničavati naše korištenje vaših osobnih podataka. Možete se žaliti i ako imate brige u vezi s našim postupanjem s vašim osobnim podacima.

Ako želite učiniti bilo što od navedenog, pošaljite e-poštu na [Pošalji zaštićena] Možemo tražiti da dokažete svoj identitet pružajući nam kopiju važećeg sredstva za identifikaciju kako bismo ispunili svoje sigurnosne obveze i spriječili neovlašteno otkrivanje podataka.

Razmotrit ćemo sve zahtjeve ili pritužbe koje primimo i pružiti vam odgovor pravodobno. Ako niste zadovoljni s našim odgovorom, možete žaliti nadležnom regulatoru privatnosti. Na zahtjev ćemo vam pružiti podatke o vašem relevantnom regulatoru.

Ažuriranja ove politike o privatnosti

Ova Pravila o privatnosti zadnji put su ažurirana u lipnju 2020. Pridržavamo pravo povremeno ažurirati i mijenjati ovu Politiku privatnosti da bismo odražavali bilo kakve promjene u načinu na koji obrađujemo vaše osobne podatke ili mijenjamo zakonske zahtjeve. U slučaju bilo kakvih takvih promjena, izmijenjene Politike privatnosti objavit ćemo na našoj pretplatničkoj web stranici ili ćemo ih objaviti na drugi način. Promjene će stupiti na snagu čim budu objavljene na ovom web mjestu s pretplatom.

Kako stupiti u kontakt

E-mail [Pošalji zaštićena]

-- Uvjeti korištenja --

Sljedeći uvjeti i odredbe ('Uvjeti') pokrivaju web stranicu za pretplatu Sportsmethod Limited www.coerverplayersclub.com ("Web stranica o pretplati").

Internetska stranica za pretplatu u vlasništvu je i upravlja Sportsmethod Limited ('Mi'), tvrtka registrirana u Engleskoj broj 02322404, čije je sjedište u Regal House, 70 London Road, Twickenham, TW1 3QS Ujedinjeno Kraljevstvo.

Posjetom web stranice pretplate vi, kupac, sklapate ugovor sa Sportsmethod Limited i prihvaćate Uvjete. Predstavljaju ugovor između vas i Sportsmethod Limited.

Možemo povremeno izmijeniti ove Uvjete. Svaka takva izmjena bit će vam poslana e-poštom, a mi ćemo ažurirati uvjete i odredbe na web stranici pretplate. Ako se ne slažete s bilo kakvom izmjenom ovih Uvjeta, morate prekinuti upotrebu naše web stranice s pretplatom.
Naslovi odlomaka ne utječu na tumačenje ovih Uvjeta.

1. Intelektualno vlasništvo

1.1 Sadržaj i dizajn pretplatničke web stranice i bilo koji drugi materijali koji su vam poslani ("Sadržaj") intelektualno su vlasništvo tvrtke Sportsmethod Limited. Ne smijete koristiti ili reproducirati ili dopustiti bilo kome drugom da koristi ili reproducira bilo koji zaštitni znak ili drugo intelektualno vlasništvo, bez pismenog odobrenja tvrtke Sportsmethod Limited.

1.2 Softver koji upravlja web stranicom za pretplatu ne smije se koristiti osim kako je to izričito dozvoljeno ovim Uvjetima. Ne smijete kopirati, obrnuti inženjer, modificirati, uzrokovati štetu ili na bilo koji drugi način napraviti izmjene softvera.

2. Korištenje sadržaja

2.1 Sadržaj je isključivo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Sadržaj možete prikazati na zaslonu računala ili mobilnom uređaju, za osobnu, nekomercijalnu upotrebu

2.2 Ne smijete kopirati, reproducirati, snimati, modificirati, prenositi na bilo koju drugu web stranicu, uklanjati zaštitne znakove ili autorska prava iz sadržaja ili komercijalno iskorištavati Sadržaj bez pismenog odobrenja tvrtke Sportsmethod Limited.

3. Lozinke i vaši osobni podaci

3.1 Pristup web mjestu s pretplatom otvoren je samo registriranim pretplatnicima. Svaka registracija i pretplata služi samo za osobnu upotrebu registriranog korisnika ili pretplatnika. Ne možete dijeliti svoje korisničko ime i / ili lozinku s bilo kojom drugom osobom. Ne možete dijeliti ili prenositi svoju pretplatu.

3.2. Odgovorni ste za upotrebu sadržaja koristeći svoje korisničko ime i lozinku. Slažete se da ćete nas odmah obavijestiti ako postanete svjesni gubitka, krađe ili neovlaštene upotrebe korisničkog imena i / ili lozinke ili neovlaštene upotrebe sadržaja.

3.3 Vi ste odgovorni za čuvanje svojih osobnih podataka, uključujući adresu e-pošte, kao i svoje korisničko ime i lozinku.

3.4 Ako se registriranom korisniku ili pretplatniku utvrdi da krši ove Uvjete, možemo otkazati ili suspendirati pristup web stranici pretplate bez daljnje obveze prema vama.

3.5 Roditelji / skrbnici moraju se prijaviti, registrirati i upravljati njime za igrače mlađe od 18 godina.

4. Narudžbe pretplate

4.1. Podnošenjem naloga na web stranici pretplate prihvaćate ove uvjete korištenja web stranice pretplate.

Vaš ugovor s nama sklopljen je samo kad se prvi put dogodi;

4.1.2. Omogućujemo plaćeni ili besplatni pristup sadržaju na mreži

4.1.3 poslali ste nam ispunjenu instrukciju i platili pretplatu koju ste naručili, a mi smo omogućili pristup web stranici pretplate.

5. Isporuka sadržaja

5.1 Sadržaj se pregledava putem Interneta, putem web stranice pretplate za određeno razdoblje pretplate. Pretplatnicima se šalje e-poštom kada je novi web-lokacija dodana na pretplatu.

5.2 Pridržavamo pravo obustaviti, promijeniti ili izmijeniti Sadržaj ili ograničiti upotrebu i pristup sadržaju, po našem nahođenju, u bilo kojem trenutku.

5.3 Sportsmethod Limited nije odgovoran za ne isporuku web stranice pretplate zbog okolnosti koje nisu pod njegovom kontrolom, kao što su, bez ograničenja, filtriranje Sportsmethod Limited e-pošte uslugama za blokiranje e-pošte, prenošenje e-pošte u mape bezvrijedne pošte ili neželjene pošte, greška u e-adresu koja nam je dostavljena ili nam niste dostavili ažuriranu adresu.

6. Cijena

Cijena vaše pretplate na web stranici pretplate bit će vam jasna na obrascu za narudžbu ili na neki drugi način tijekom postupka narudžbe, ali može se promijeniti kako je spomenuto u stavku 7.1. Uz cijenu, prihvaćate plaćanje pridruženih naknada koje naplaćuje banka izdavatelj / pružatelj plaćanja, poput naknada za obradu deviznog tečaja.

7. Politika plaćanja, automatsko obnavljanje, besplatna suđenja, otkazivanje i povrat sredstava

7.1 Plaćanje i automatsko obnavljanje.
Vaša pretplata na web stranici pretplate uključuje upis u tekući / ponavljajući plan plaćanja. Vaša pretplata automatski se obnavlja na kraju relevantnog obračunskog razdoblja, osim ako nije otkazana u skladu s donjim uputama za otkazivanje.
Ako banka za izdavanje, davatelj kreditnih kartica ili PayPal odbije vaše plaćanje obnavljanjem, imat ćete 14 dana za pružanje novog mandata za plaćanje ili će vaša pretplata biti otkazana.
Plaćanje će se teretiti odabranim načinom plaćanja nakon potvrde kupnje i na početku svakog novog obračunskog razdoblja, osim ako nije otkazano. Pridržavamo pravo promjene cijena, a u slučaju promjene cijena obavijestit ćemo 28 dana unaprijed o promjeni slanjem e-pošte na adresu e-pošte koju ste registrirali za svoj račun. Ako ne želite prihvatiti promjenu cijene, možete otkazati pretplatu u skladu s uputama navedenim u toj e-pošti i dolje. Ako ne otkažete pretplatu nakon što promjena cijena stupi na snagu i prije početka novog razdoblja pretplate, pretplata će se obnoviti po cijeni koja je na snazi ​​u trenutku obnove, bez dodatnih radnji od strane vas, a vi ovlastite nas da naplaćujemo vaš način plaćanja za ove iznose. Odgovorni ste za sve troškove pristupa internetu treće strane u vezi s vašim korištenjem web stranice pretplate.
7.2 Besplatna suđenja. Vaša pretplata na web mjestu za pretplatu može početi s besplatnom probnom probom. Vaša će prva uplata biti naplaćena na vašem odabranom načinu plaćanja odmah nakon besplatne probne verzije, osim ako nije otkazana u skladu sa donjim uputama za otkazivanje. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku prije završetka besplatne probne verzije. Obaviještavamo o uvjetima besplatnog probnog razdoblja u trenutku kada se registrirate, ali nećete dobiti zasebnu obavijest o tome da će se vaše besplatno probno razdoblje završiti ili završiti ili da je vaša plaćena pretplata započela.
7.3 Politika otkaza i povrata novca.
Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku prije kraja trenutnog razdoblja naplate ili besplatne probne verzije. Otkazivanje će stupiti na snagu na kraju tekućeg obračunskog razdoblja ili besplatne probne verzije. Da biste otkazali pretplatu, idite na "Moj račun", "Pretplate", a zatim kliknite "Odustani". Otkazivanje će stupiti na snagu tek na kraju trenutnog obračunskog razdoblja (ili na kraju vašeg besplatnog probnog razdoblja), a vi ćete i dalje biti u mogućnosti da do tada pristupite web stranici pretplate. Ne vraćamo ili ne naplaćujemo za djelomično korištena obračunska razdoblja. Imate zakonsko pravo da se povučete u roku od 14 dana od prijave na web stranicu pretplate. Međutim, to prihvaćate kada ste se prijavili na pretplatu. Web stranica ste pristali na neposrednu upotrebu digitalnog sadržaja i da ako pristupite bilo kojem digitalnom sadržaju, gubite pravo na odustajanje od web stranice s pretplatom.
Ako otkažete iz bilo kojeg razloga, odgovorni ste za otkazivanje odobrenja za plaćanje kod svoje banke, PayPal-a ili drugog davatelja plaćanja.

8. Obrada narudžbe

8.1 Mi ćemo obraditi vašu narudžbu što je brže moguće, ali ne jamčimo određeno vrijeme. Vaša narudžba će biti prihvaćena od nas nakon što potvrdimo podatke o vašoj registraciji, uplati i dostavi.

8.2 Kada dajete nalog, morate nam pružiti potpune i točne podatke o plaćanju. Slanjem podataka o plaćanju potvrđujete da imate pravo koristiti te podatke o plaćanju u tu svrhu. Ako ne primimo odobrenje za plaćanje od banke izdavatelja / davatelja plaćanja ili se autorizacija naknadno ukine, možemo odmah poništiti ili obustaviti vašu pretplatu i / ili pristup web stranici pretplate. Roditelji / skrbnici moraju se prijaviti, registrirati i upravljati korištenjem za igrače mlađe od 18 godina.

9. Ugovor i upiti

Web mjesto za pretplatu pružit ćemo u skladu s ovim Uvjetima i odredbama svake ponude ili promocije koje se mogu odnositi na vašu pretplatničku narudžbu. Ako imate bilo kakvih upita, kontaktirajte www.coerverplayersclub.com


10. Podaci o plaćanju

Gateway plaćanja koji koristimo je Stripe. Ne pohranjujemo vaše podatke o plaćanju (osim kako je navedeno u nastavku). Odgovorni ste za ažuriranje podataka o plaćanju promjenom detalja u "Moj račun" i "Pretplate", a zatim pomoću gumba "Ažuriraj". Na taj ćete način ažurirati vaše podatke dodijeljene pretplati tako što će Stripe obavijestiti o promjeni detalja. Stripe neće pohranjivati ​​nikakve detalje, osim kako je spomenuto dolje.
Stripe se prilikom stvaranja i upravljanja pretplatama oslanja na sigurne znakove plaćanja ili ID-ove plaćanja. Na web stranici pretplate ne pohranjuju se nikakve kreditne kartice ili drugi podaci o plaćanju, osim posljednje četiri znamenke i datuma isteka, tako da se podsjetnici mogu pokrenuti kada isteku pretplate automatski se ponavljaju. Svi drugi značajni podaci o plaćanju pohranjuju se na sigurnom nivou (Stripe, PayPal itd.).


11. Pravila korištenja
Za korištenje web mjesta pretplate potrebni su kompatibilni uređaji, a određeni softver možda će trebati periodična ažuriranja. Izvođenje ovih ažuriranja može utjecati na vašu upotrebu web mjesta. Sadržaju možete pristupiti s gotovo bilo kojeg računala povezanog s Internetom ili putem mobilnih ili drugih uređaja (potrebna je internetska veza). Pojedinosti o podržanim uređajima, operativnim sustavima, web preglednicima i optimalnoj podršci za strujanje potražite u našim najčešćim pitanjima.
Za pristup i korištenje određenih aspekata web stranice pretplate morate imati internetsku vezu velike brzine.
Viša sila. Moguće je da web stranica pretplate i / ili neki ili cijeli sadržaj u bilo kojem trenutku neće biti dostupan za streaming ili preuzimanje, uključujući (i) tijekom razdoblja održavanja ili ažuriranja, (ii) bilo kakvih prekida napajanja ili poslužitelja; (iii) kao rezultat rata, nereda, štrajkova, socijalnih nemira, pandemije; ili (iv) kao rezultat drugih pitanja koja nisu pod nadzorom nas ili trećih strana („više sile“). Uložit ćemo razumne napore da vam pružimo što je moguće ranije obavještenje o prekidu usluge. Ako web lokacija za pretplatu nije dostupna iz razloga koji nisu pod našom kontrolom ili onih trećih davatelja usluga, nećemo biti odgovorni za vas. Ponekad možemo ukloniti određene značajke ili funkcionalnosti i / ili uređaje ili platforme kako bismo mogli pristupiti web stranici pretplate. Potrudit ćemo se da vas obavijestimo o bilo kojoj od ovih promjena, pravilima i ograničenjima upotrebe, ali slažete se da to možemo učiniti prema vlastitom nahođenju u bilo koje vrijeme bez prethodne najave.

12. Politika privatnosti i politika kolačića

12.1 Prihvaćate da je Sportsmethod Limited kontrolor podataka odgovoran za obradu vaših osobnih podataka kako bi vam omogućio pristup web stranici pretplate. Za više informacija o našem prikupljanju, korištenju i dijeljenju vaših podataka potražite u našim Pravilima o privatnosti koji se mogu naći na web mjestu pretplate.
12.2 Za informacije o korištenju kolačića pogledajte našu Politiku o kolačićima koja se može naći na web stranici pretplate.
13. Postavke komunikacije

Svoje postavke komunikacije možete u bilo kojem trenutku promijeniti ako otvorite "Moj račun", a zatim "Profil".

14. Ograničenje odgovornosti i odštete

14.1 Iako su učinjeni svi kako bi se osigurala točnost i sigurnost informacija i savjeta sadržanih u Sadržaju, Sportsmethod Limited ne daje jamstva ni jamstva za cjelovitost, točnost ili sigurnost Sadržaja.

14.2. Slažete se da ćete nas obeštetiti protiv bilo kojeg zahtjeva ili zahtjeva bilo kojeg trećeg lica uslijed ili na bilo koji način koji proizlazi iz toga;

a) vašu upotrebu sadržaja ili,
b) kršenje vas ili bilo koje druge osobe koja pristupa sadržaju koristeći vaše korisničko ime i lozinku, bilo kojeg intelektualnog vlasništva ili drugog prava bilo koje osobe.

14.3 U skladu s stavcima 14.4 i 14.6, bit ćemo odgovorni za bilo kakve gubitke koje pretrpite zbog kršenja ovih Uvjeta ako su gubici bili razumno predvidljivi za vas i nas kada ste kupili pretplatu.

14.4 Nećemo biti odgovorni za;

a) bilo koji poslovni gubitak; uključujući gubitak profita, prihode, ugovore, predviđenu štednju, podatke, goodwill ili izgubljene izdatke ili,
b) bilo koji drugi neizravni ili posljedični gubitak koji nije razumno predvidljiv za vas i nas kada ste kupili pretplatu.

14.5 Ni na koji način ne ograničavamo zakonom zakonsku odgovornost za smrt ili osobne ozljede prouzročene našim nemarom ili kršenjem dužnosti ili prouzrokovane našom grubom nepažnjom ili namjernim nedoličnim ponašanjem.

14.6 U skladu sa stavkom 14.5, naša maksimalna odgovornost prema vama neće prelaziti iznos posljednje naknade za veb stranicu s pretplatom koju ste platili.

15. Događaji izvan naše razumne kontrole

Nećemo biti odgovorni za svako kašnjenje ili neispunjavanje naših obveza iz ovih Uvjeta, ako kašnjenje ili neuspjeh proizlazi iz bilo kojeg razloga koji je izvan naše razumne kontrole. Ovaj uvjet ne utječe na vaša zakonom propisana prava.

16. Primjenjivo pravo
Ovim se uvjetima upravlja i tumači u skladu s engleskim zakonom. Svi sporovi ili zahtjevi koji proizlaze iz ili u vezi s ovim Uvjetima podložni su isključivoj nadležnosti sudova Engleske i Walesa.

__ KRAJ __
Vaša adresa e-pošte, puno ime, poštanska adresa i dječje korisničko ime prikupljeni su kao dio postupka registracije. Te se informacije pojavljuju na stranici Moj račun i pohranjuju se u sigurnom CRM sustavu (Infusionsoft). Kupcima Amerike vaš je pristanak potreban za prikupljanje i pohranu ovih podataka, jer se neke od njih mogu odnositi na dijete mlađe od 13 godina. Prijavom za pretplatu pristajete na ovu kolekciju i pohranu. Za više informacija pogledajte našu Politiku privatnosti

MJESEČNA

£ 4.99/mjesec

Bez dodatnih troškova, bez obveza.
Primjenjuju se T&C.



Isprobajte ga besplatno za 7 dana

GODIŠNJE

£ 49.99/godina

Uštedite preko 19% u odnosu na mjesečnu cijenu pretplate. Primjenjuju T & C.



Isprobajte ga besplatno za 7 dana
Upotrijebite ime koje će rado vidjeti svi! Predlažemo da ne koristite ime djeteta, dob itd.Izazovi / vještine u dvije razine su isti. SAMO smo prilagodili sustav bodovanja i nagrađivanja.

Dakle, vi kao roditelj možete donijeti odluku koju razinu mislite da bi bila prikladna za vaše dijete. Moći ćete vidjeti poboljšanje igrača u odnosu na ostale igrače sličnog standarda. Uvijek možete promijeniti razinu ako smatrate da su nagrade previše lagane ili ih je teško osvojiti.

Predlažemo i da svoj uređaj promijenite "zaslon za spavanje / zaključavanje" na minimalno 2 minute. Zbog toga se zvukovi odbrojavanja igraju na kraju svih izazova.

VLAKNO U DOMU

Svjetskom metodom podučavanja nogometnih vještina broj 1

VLAKNO U DOMU

Svjetskom metodom podučavanja nogometnih vještina broj 1

ULTIMATE ONLINE RESURS ZA POBOLJŠAVANJE IGRAČA


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

ULTIMATE ONLINE RESURS ZA POBOLJŠAVANJE IGRAČA


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

IGRAČI

  1. Naučite nogometne vještine profesionalaca kod kuće.
  2. Poboljšajte bez obzira na svoju dob ili sposobnost.
  3. Budite kreativniji i samouvjereniji na terenu.
  4. Izazovite se, pripremite se i zabavite se.

IGRAČI

  1. Naučite nogometne vještine profesionalaca kod kuće.
  2. Poboljšajte bez obzira na svoju dob ili sposobnost.
  3. Budite kreativniji i samouvjereniji na terenu.
  4. Izazovite se, pripremite se i zabavite se.

RODITELJI

  1. Ovo djeluje.
  2. Vaše će se dijete poboljšati ako ovo koristi.
  3. Za početnike i napredne igrače.
  4. To je savršena platforma da vaše dijete bude zauzeto, da se zabavlja, stane i zdravo održava.
  5. Jednostavan za upotrebu, napravljen za mobilne uređaje ili tablet uređaje.

  • Roditelj
    Coerver nudi vrhunski nogometni trening i moja dva dječaka od 2 i 8 godina apsolutno ga vole. Zabavno je i izazovno te uči djecu vrlo važnim lekcijama o sportu. Preporučujem Coerver svima koji mi kažu da njihova djeca vole nogomet i do danas nitko nije razočaran.
    Roditelj

RODITELJI

  1. Ovo djeluje.
  2. Vaše će se dijete poboljšati ako ovo koristi.
  3. Za početnike i napredne igrače.
  4. To je savršena platforma da vaše dijete bude zauzeto, da se zabavlja, stane i zdravo održava.
  5. Jednostavan za upotrebu, napravljen za mobilne uređaje ili tablet uređaje.

PRIJAVITE SE I DOBIJETE

  1. Neograničen internetski pristup do 30 vrhunskih izazova s ​​vještinama.
  2. PLUS 25 nevjerojatnih NOVIH i klasičnih vještina koji su savršeni za vježbanje kod kuće.
  3. Prikupljajte zvijezde vještina i bodove dok idete.
  4. Novi se podaci redovito ažuriraju.
  5. Ekskluzivne ponude našeg globalnog partnera adidas.


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

PRIJAVITE SE I DOBITE

  1. Neograničen internetski pristup do 30 vrhunskih izazova s ​​vještinama.
  2. PLUS 25 nevjerojatnih NOVIH i klasičnih vještina koji su savršeni za vježbanje kod kuće.
  3. Prikupljajte zvijezde vještina i bodove dok idete.
  4. Novi se podaci redovito ažuriraju.
  5. Ekskluzivne ponude našeg globalnog partnera adidas.


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

COERVER TRENING

  1. 36+ godina povijesti
  2. 1 milion + igrača koristilo je naše metode
  3. 30 godina Adidas partneri


Čitaj više

COERVER TRENING

  1. 36+ godina povijesti
  2. 1 milion + igrača koristilo je naše metode
  3. 30 godina Adidas partneri


ONLINE TRENER FOOTBALA koji poboljšava vašu igru

ONLINE TRENER FOOTBALA koji poboljšava vašu igru

ONLINE TRENER FOOTBALA koji poboljšava vašu igru

IZBORITE PRIJAVU

Pristup je dostupan SAMO u Velikoj Britaniji, Irskoj, Europi i Sjevernoj Americi.

MJESEČNA

£ 4.99 ili 5.99 €/mjesec


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

Otkaži u bilo koje vrijeme. Primjenjuju se T&C.

NAJPOPULARNIJI

GODIŠNJE

£ 49.99 ili 59.99 €/godina

2 mjeseca BESPLATNO, ušteda 16%.


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

Otkaži u bilo koje vrijeme. Primjenjuju se T&C.

IZBORITE PRIJAVU

Pristup je dostupan SAMO u Velikoj Britaniji, Irskoj, Europi i Sjevernoj Americi.

MJESEČNA

£ 4.99 ili 5.99 €/mjesec


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

Otkaži u bilo koje vrijeme. Primjenjuju se T&C.

NAJPOPULARNIJI

GODIŠNJE

£ 49.99 ili 59.99 €/godina

2 mjeseca BESPLATNO, ušteda 16%.


Započnite 7-dnevnu BESPLATNU probu

Otkaži u bilo koje vrijeme. Primjenjuju se T&C.

RECENZIJE

Evo nekoliko recenzija naših različitih proizvoda koje nudimo.


Trgovina adidas
Trgovina adidas
Prijavite se