Rong kodus | Maailma nr 1. | Coerver® mängijate klubi Meie privaatsuseeskirjad ja tingimused

-- Privaatsuspoliitika --

See privaatsuspoliitika selgitab, kuidas me teie isikuandmeid kogume ja kasutame ning millised õigused ja võimalused teil sellega seoses on.

Kes me oleme.

Oleme Sportsmethod Ltd, Inglismaal registreeritud number 02322404, mille registrijärgne asukoht on Regal House, London Road 70, Twickenham, TW1 3QS Ühendkuningriik. Oleme teie teabe vastutav töötleja. Me omame ja haldame tellimisveebisaiti www.coerverplayersclub.com

Kogutavate andmete tüübid

Kogume isiklikku teavet, millele on viidatud selles privaatsuspoliitikas, mis sisaldab:

Registreerimisteave, mille annate tellitava veebisaidi tellimisel, nagu teie ees- ja perekonnanimi, aadress, elukohariik, e-posti aadress, avalik kasutajanimi ja parool;
Maksete andmed, näiteks maksete töötlemiseks ja pettuste ärahoidmiseks vajalikud andmed, sealhulgas krediit- / deebetkaardi numbrid, turvakoodide numbrid ja muu sellega seotud arveldusinfo;

Tegevusalane teave teie ja teie konto kaudu volitatud isikute poolt kasutamise kohta, näiteks sisu, mida vaatate, kui sageli te meie teenuseid kasutate, ja eelistused;

Kasutus-, vaatamis-, tehnilised ja seadmeandmed meie saidil või meie saadetud e-kirjade külastamisel, sealhulgas teie brauseri või seadme tüüp, kordumatu seadme identifikaator ja IP-aadress. salvestame registreerumise IP, kuid veebiseanss on privaatsuse huvides anonüümne.

Kuidas me teie andmeid kogume?

Kogume teavet, mille annate meile meie liitumisveebisaidile registreerumisel;

Võite teavet anda mitmel viisil, sealhulgas tippides või kasutades häälkäsklusi. Kogume teavet mitmesuguste tehnoloogiate kaudu, näiteks küpsised, välkküpsised, pikslid, sildid ja tarkvaraarenduskomplektid;

Kogume teavet analüüsivahendite abil, sealhulgas siis, kui külastate meie saite ja sotsiaalmeediat või kasutate meie rakendusi kolmandate osapoolte saitidel või platvormidel;

Me hangime teavet muudest usaldusväärsetest allikatest, et värskendada või täiendada teie edastatud või automaatselt kogutud teavet, näiteks kui kinnitame postiaadressi teavet kolmanda osapoole teenuste abil.

Kas peate esitama isikuandmeid?

Üldpõhimõttena edastate meile oma isikuandmed täiesti vabatahtlikult.

Millistel eesmärkidel me teie isikuandmeid kasutame?

Töötleme kõiki isikuandmeid seaduslikult, õiglaselt ja läbipaistvalt.

Me võime teie isikuandmeid kasutada ainult järgmistel eesmärkidel („lubatud eesmärgid”):

Tellitava veebisaidi haldamine ja haldamine, sealhulgas maksete töötlemine, raamatupidamine, auditeerimine, arvete esitamine ja sissenõudmine, tugiteenused;

Teie e-kirjade saatmine, mida on vaja tellimisveebisaidi teavitamiseks, nt juurdepääsu üksikasjad, makse üksikasjad;

Kui olete meile selgelt andnud oma nõusoleku, võime teie isikuandmeid töödelda ka järgmistel eesmärkidel;

Kliendiuuringud, turunduskampaaniad, turuanalüüs, konkursid või muud reklaamtegevused või üritused;

Turundusmeilisõnumid, kui olete nõus nende saatmisega. Selliseid e-kirju saadame teile alles pärast seda, kui olete selleks lubanud, ja anname teile võimaluse sellest igal ajal loobuda, kui te ei soovi meilt täiendavat turundusega seotud teatist saada.

Sõltuvalt sellest, kummal ülalnimetatud lubatud eesmärkidel me teie isikuandmeid kasutame, on teie isikuandmete töötlemise õiguslikud alused;

Vajalik meie õigustatud huvide või mis tahes kolmandate osapoolte vastuvõtjate jaoks, kes saavad teie isikuandmeid, eeldusel, et teie huvid või põhiõigused ja -vabadused ei kahjusta neid huvisid.

Kellega me teie isikuandmeid jagame?

Võime teie isikuandmeid jagada järgmistel asjaoludel:

raamatupidajate, veebiarendajate ja juristidega;

mis tahes kolmanda osapoolega, kellele me loovutame või loovutame oma õigused või kohustused;

kohtute, õiguskaitseasutuste, regulaatorite või advokaatide või muude osapooltega, kui see on mõistlikult vajalik seadusliku või õiglase nõude loomiseks, teostamiseks või kaitsmiseks või konfidentsiaalse alternatiivse vaidluste lahendamise protsessi jaoks.

Vastasel juhul avaldame teie isikuandmed ainult siis, kui suunate meid või annate meile loa, kui seda nõuavad kohaldatavad seadused või määrused või kohtu- või ametlik taotlus või kui on vaja tegeliku või kahtlustatava pettuse või kriminaalse tegevuse uurimiseks.

Isikuandmed teiste inimeste kohta, mille te meile edastate.

Kui edastate meile kellegi teise kohta isikuandmeid, peate tagama, et teil on õigus neid isikuandmeid meile avaldada ja et ilma täiendavaid samme tegemata võime koguda, kasutada ja avalikustada neid isikuandmeid vastavalt käesolevale privaatsuseeskirjadele. . Eelkõige peate tagama, et asjaomane isik oleks teadlik mitmesugustest käesolevas privaatsuseeskirjades täpsustatud küsimustest, kuna need küsimused on seotud selle isikuga, sealhulgas meie identiteediga, kuidas meiega ühendust võtta, meie kogumise eesmärkidel, meie isikuandmete avaldamise tavadel (sealhulgas avaldamine ülemeremaade saajatele), üksikisiku õigus saada juurdepääs isikuandmetele ja esitada kaebusi isikuandmete käitlemise kohta ning tagajärjed, kui isikuandmeid ei edastata (näiteks meie suutmatus teenuseid osutada).

Isikuandmete säilitamine.

Hoiame neis asukohtades isikuandmeid;

Infusionsoft
Memberpress
Stripe
Meie veebimajutusettevõte
Taksjar
Xero
Teie isikuandmete värskendamine.

Pakume teile võimaluse teostada teatud kontrolli ja valikuid seoses teie teabe kogumise, kasutamise ja jagamisega. Vastavalt kohaldatavale seadusele võivad teie kontrollid ja valikud sisaldada järgmist:

Registreerimiskonto parandamine, värskendamine ja kustutamine - oma andmete muutmiseks minge jaotisse „Minu konto” ja seejärel „Profiil”;

Tellimuste valimine või muutmine - tühistamiseks või muutmiseks minge jaotisse „Minu konto”, seejärel „Tellimused”;

Valides, kas saada meilt pakkumisi ja tutvustusi meie toodete ja teenuste või toodete ja teenuste kohta, mis meie arvates võiks teile huvi pakkuda, minge jaotisse „Minu konto” ja muutke oma turunduslikku nõusolekut. Samuti saate tellimusest loobuda e-kirjavahetuse lõpus.

Kui mõni teie poolt meile edastatud isikuandmetest muutub, näiteks kui muudate oma e-posti aadressi või soovite tühistada mis tahes meie poolt meile esitatud taotluse või kui saate teada, et meil on teie kohta ebatäpseid isikuandmeid, minge jaotisse „Minu konto” ja värskendage oma teavet või palun andke meile sellest teada, saates e-kirja aadressile [Email kaitseb]

Me ei vastuta kahjude eest, mis tulenevad ebatäpsetest, ehtsatest, puudulikest või mittetäielikest isikuandmetest, mille te meile edastate.

Kui kaua me teie isikuandmeid säilitame?

Teie isikuandmed kustutatakse, kui seda enam lubatavatel eesmärkidel ei ole vaja või kui te oma nõusoleku tagasi võtate (kui see on asjakohane) ja meil ei ole seadusjärgselt nõutud ega muul viisil lubatud selliste andmete säilitamist jätkata. Säilitame teie isikuandmeid vajaduse korral selleks, et Sportsmethod Ltd saaks esitada seaduslikke nõudeid või kaitsta nende eest kuni asjakohase säilitustähtaja lõpuni või kuni kõnealused nõuded on lahendatud.

LASTE PRIVAATSUS

Tunnistame vajadust pakkuda täiendavat privaatsuse kaitset seoses isikliku teabega, mida võime lastelt koguda.

Millist teavet me laste kohta kogume?

Vanem või seaduslik eestkostja on kohustatud registreeruma meie tellimusveebisaidil alla 18-aastaste laste jaoks.

Vanem / seaduslik eestkostja on kohustatud andma vanemliku nõusoleku alla 13-aastaste laste kohta esitatud teabe osas. See on kooskõlas USA laste eraelu puutumatuse kaitse seadusega („COPPA”) ja kirjeldab meie tavasid Ameerika Ühendriikides ja Ladina-Ameerika laste isikliku teabe osas. Lisateavet COPPA kohta ja üldisi näpunäiteid laste eraelu puutumatuse kaitse kohta leiate veebisaidilt “OnGuard Online”.

Abonemendi registreerimisel annab lapsevanem / seaduslik hooldaja oma postiaadressi, kuna seda tellimuse veebisaidi tasumiseks nõuame. See tähendab, et kogume lapse aadressi, kui teie perekond koos selle lapsega / lastega elab.

Laste kohta isiklikku teavet kogudes astume samme laste privaatsuse kaitsmiseks, sealhulgas:

Piirata meie laste kohta käiva isikuandmete kogumist ainult nii palju, kui on mõistlik tellimusveebisaidil osalemiseks;
Vanematele / seaduslikele hooldajatele juurdepääsu või võimaluse taotleda juurdepääsu nende laste kohta kogutud isikuandmetele ning võimaluse taotleda isikliku teabe muutmist või kustutamist.

Ülekandmine

Teatud juriidiliste tingimuste kohaselt on teil õigus nõuda meie või teie lapse / laste enda valduses olevate isikuandmete koopiaid, et ebatäpsed isikuandmed parandataks ja et me saaksime teie isikuandmete kasutamist takistada või seda piirata. Samuti võite kaebuse esitada, kui teil on mure meie isikuandmete käitlemise pärast.

Kui soovite mõnda ülaltoodust teha, saatke e-kiri aadressile [Email kaitseb] Võime nõuda, et tõendaksite oma isikut, esitades meile kehtivate tuvastamisvahendite koopiad, et saaksime täita oma turvakohustusi ja hoida ära andmete loata avaldamist.

Kaalume kõiki esitatud taotlusi või kaebusi ja anname teile õigeaegselt vastuse. Kui te pole meie vastusega rahul, võite kaebuse edastada asjaomasele privaatsuse regulaatorile. Esitame teile nõudmise korral üksikasjad oma asjakohase regulaatori kohta.

Selle privaatsuspoliitika värskendused

Seda privaatsuspoliitikat värskendati viimati juunis 2020. Me jätame endale õiguse seda privaatsuspoliitikat aeg-ajalt värskendada ja muuta, et kajastada muudatusi teie isikuandmete töötlemisviisis või muutuvaid juriidilisi nõudeid. Selliste muudatuste korral postitame muudetud privaatsuseeskirjad oma tellimuste veebisaidile või avaldame selle muul viisil. Muudatused jõustuvad kohe, kui need sellele tellimuste veebisaidile postitatakse.

Kuidas saada ühendust

email [Email kaitseb]

-- Tingimused --

Järgmised tingimused ja tingimused ('Tingimused') hõlmavad Sportsmethod Limitedi tellimisveebisaiti www.coerverplayersclub.com ('tellimisaitisait').

Tellimisalast veebisaiti omab ja haldab Sportsmethod Limited (edaspidi „We”), Inglismaal registreeritud number 02322404, mille registrijärgne asukoht on Regal House, London Road 70, Twickenham, TW1 3QS Ühendkuningriik.

Tellimuse veebisaiti külastades sõlmite teie, klient, Sportsmethod Limitediga lepingu ja nõustute tingimustega. Need esindavad teie ja Sportsmethod Limitedi vahelist lepingut.

Me võime neid tingimusi aeg-ajalt muuta. Kõik sellised muudatused saadetakse teile meilisõnumiga ja me värskendame tellimuse veebisaidil olevaid tingimusi. Kui te ei nõustu nende tingimuste muudatustega, peate lõpetama meie tellimissaidi kasutamise.
Lõikude pealkirjad ei mõjuta nende tingimuste tõlgendamist.

1. Intellektuaalne omand

1.1 Tellitava veebisaidi sisu ja kujundus ning mis tahes muu teile saadetud materjal (edaspidi „sisu”) on Sportsmethod Limited intellektuaalomand. Ilma Sportsmethod Limited kirjaliku loata ei tohi te kaubamärke ega muud intellektuaalomandit kasutada ega paljundada ega lubada kellelgi teisel seda kasutada.

1.2 Tarkvara, mis haldab tellimisveebisaiti, tohib kasutada ainult juhul, kui need tingimused on sõnaselgelt lubatud. Te ei tohi tarkvara kopeerida, ümber kujundada, seda modifitseerida, kahjustada ega muul viisil muuta.

2. Sisu kasutamine

2.1 Sisu on mõeldud ainult isiklikuks, mitteäriliseks kasutamiseks. Võite sisu kuvada arvutiekraanil või mobiilseadmes isiklikuks, mitteäriliseks kasutamiseks

2.2 Te ei tohi ilma Sportsmethod Limitedi kirjaliku loata kopeerida, reprodutseerida, salvestada, muuta, edastada teisele veebisaidile, eemaldada kaubamärgi- või autoriõiguse teatisi ega sisust äriliselt kasutada.

3. Paroolid ja teie isiklik teave

3.1 Juurdepääs abonementide veebisaidile on avatud ainult registreeritud abonentidele. Iga registreerimine ja liitumine on mõeldud ainult registreeritud kasutaja või abonendi isiklikuks kasutamiseks. Te ei tohi oma kasutajanime ja / või parooli teistega jagada. Te ei tohi oma tellimust jagada ega üle kanda.

3.2 Sisu kasutamise eest vastutate oma kasutajanime ja parooli abil. Nõustute viivitamatult meid teavitama, kui saate teada oma kasutajanime ja / või parooli kadumisest, vargusest või volitamata kasutamisest või sisu loata kasutamisest.

3.3 Teie kohustus on hoida oma isiklikud andmed, sealhulgas e-posti aadress, ajakohasena ning kasutajanimi ja parool turvalisena.

3.4 Kui registreeritud kasutaja või tellija leitakse tingimusi rikkuvat, võime tühistada või peatada juurdepääsu tellimuste veebisaidile ilma täiendavate kohustusteta teie ees.

3.5 Vanemad / hooldajad peavad alla 18-aastaste mängijate registreeruma, registreerima ja nende kasutamist haldama.

4. Tellimuste tellimused

4.1 Esitades tellimusveebisaidil tellimuse, nõustute käesolevate tingimustega tellimusveebisaidi kasutamiseks.

Teie leping meiega sõlmitakse ainult esimesel juhul;

4.1.2. Pakume veebisisu tasulist või tasuta juurdepääsu

4.1.3 olete meile saatnud täidetud juhendi ja maksnud tellitud tellimuse eest ning oleme andnud juurdepääsu tellimuste veebisaidile.

5. Sisu edastamine

5.1 Sisu vaadatakse võrgus tellitud veebisaidi kaudu määratud tellimisperioodi jooksul. Abonentidele saadetakse e-kiri, kui tellimusveebisaidile lisatakse uus sisu.

5.2 Me jätame endale õiguse igal ajal oma äranägemise järgi sisu peatada, muuta või muuta või piirata sisu kasutamist ja sellele juurdepääsu.

5.3 Sportsmethod Limited ei vastuta tellimusveebisaidi tarnimata jätmise eest tema kontrolli alt sõltumatutel asjaoludel, näiteks Sportsmethod Limited e-posti filtreerimine e-posti teel blokeerimisteenuste abil, e-kirjade teisaldamine rämps- või rämpsposti kaustadesse, tõrge meile edastatud e-posti aadressi või te ei edastanud meile uuendatud aadressi.

6. hind

Teie tellimuse veebisaidi tellimise hind tehakse teile tellimisvormil või muul viisil tellimisprotsessi käigus selgeks, kuid see võib muutuda, nagu on kirjeldatud allpool punktis 7.1. Lisaks hinnale, millega nõustute maksma mis tahes seotud tasusid, mida võtab välja emiteeriv pank / makseteenuse pakkuja, näiteks valuuta vahetuskursi töötlemise tasud.

7. Makse, automaatne uuendamine, tasuta prooviversioonid, tühistamine ja tagasimakse eeskirjad

7.1 Makse ja automaatne uuendamine.
Teie tellimus veebisaidil Liitumine hõlmab registreerumist jooksvasse / korduvasse maksekavasse. Teie tellimus pikendatakse automaatselt vastava arveldusperioodi lõpus, kui seda ei tühistata vastavalt allpool toodud tühistamisjuhistele.
Kui väljastav pank, krediitkaardiettevõtja või PayPal lükkab teie pikendamismakse tagasi, on teil uue maksekorralduse esitamiseks aega 14 päeva või teie tellimus tühistatakse.
Makse võetakse teie valitud makseviisilt ostu kinnitamisel ja iga uue arveldusperioodi alguses, kui seda ei tühistata. Jätame endale õiguse oma hinnakujundust muuta ja hinnamuutuse korral teavitame muudatustest 28 päeva ette, saates e-kirja oma kontole registreeritud e-posti aadressile. Kui te ei soovi hinnamuutustega nõustuda, võite oma tellimuse tühistada vastavalt e-kirjas ja allpool toodud juhistele. Kui te ei tühista oma tellimust pärast hinnamuutuse jõustumist ja enne uue liitumisperioodi algust, pikendatakse teie tellimust uuendamise ajal kehtinud hinnaga ilma teiepoolsete täiendavate toiminguteta ja teie volita meid nende summade eest teie makseviisi nõudma. Teie olete vastutav kõigi kolmandate osapoolte Interneti-juurdepääsu tasude eest, mis on seotud tellimusveebisaidi kasutamisega.
7.2 Tasuta prooviversioonid. Teie tellitava veebisaidi tellimine võib alata tasuta prooviversiooniga. Teie esimene makse võetakse valitud makseviisilt kohe pärast tasuta prooviversiooni, välja arvatud juhul, kui see tühistatakse vastavalt allpool toodud tühistamisjuhistele. Võite tellimuse tühistada igal ajal enne tasuta prooviperioodi lõppu. Teatame tasuta prooviversiooni tingimustest registreerimisel, kuid te ei saa eraldi teatist selle kohta, et tasuta prooviversioon on lõppemas või lõppenud või et teie tasuline tellimus on alanud.
7.3 Tühistamis- ja tagasimaksepoliitika.
Võite tellimuse tühistada igal ajal enne praeguse arveldusperioodi lõppu või tasuta prooviversiooni. Tühistamine jõustub praeguse arveldusperioodi lõpus või tasuta prooviperioodil. Tellimuse tühistamiseks liikuge jaotistele „Minu konto”, „Tellimused” ja klõpsake siis nuppu „Tühista”. Tühistamine jõustub alles teie praeguse arveldusperioodi lõpus (või tasuta prooviperioodi lõpus) ​​ja te saate ikkagi kuni selle ajani tellimuste veebisaidile juurde pääseda. Me ei tagasta ega kasuta krediiti osaliselt kasutatud arveldusperioodide eest. Teil on seadusest tulenev õigus lepingust taganeda 14 päeva jooksul alates tellimuste veebisaidile registreerumisest. Kuid tunnistate seda, et liitumisel tellimusega Veebisait, milles nõustusite digitaalse sisu viivitamatu kasutamisega ja kui pääsete juurde digitaalsele sisule, kaotate õiguse tellimusveebisaidilt taganeda.
Mis tahes põhjusel tühistamise korral on teie kohustus tühistada oma makse autoriseerimine oma pangas, PayPalis või muus makseteenuse pakkujas.

8. Tellimuste töötlemine

8.1 Töötleme teie tellimuse läbi nii kiiresti kui võimalik, kuid ei taga täpsustatud aega. Me võtame teie tellimuse vastu pärast seda, kui oleme kinnitanud teie registreerimise, makse ja kohaletoimetamise üksikasjad.

8.2 Tellimuse vormistamisel peate meile esitama täieliku ja täpse makseteabe. Makse üksikasjade esitamisega kinnitate, et teil on õigus neid makse üksikasju sellel eesmärgil kasutada. Kui me ei saa makse väljastanud pangast / makseteenuse pakkujalt maksekorraldust või volitus hiljem tühistatakse, võime teie tellimuse ja / või juurdepääsu tellimuste veebisaidile viivitamata tühistada või peatada. Vanemad / eestkostjad peavad alla 18-aastaste mängijate registreeruma, registreerima ja nende kasutamist haldama.

9. Leping ja päringud

Pakume tellimuste veebisaiti vastavalt käesolevatele tingimustele ja mis tahes pakkumise või pakkumise tingimustele, mis võivad teie tellimustellimusele kehtida. Kui teil on küsimusi, pöörduge veebisaidi www.coerverplayersclub.com poole


10. Makse üksikasjad

Meie kasutatav maksevärav on triip. Me ei salvesta teie makse üksikasju (välja arvatud allpool kirjeldatud). Teie vastutate oma makseandmete ajakohastamise eest, muutes jaotiste „Minu konto” ja „Tellimused” üksikasju ning kasutades seejärel nuppu „Värskenda”. Nii värskendate teie tellimusele määratud üksikasju, teatades Stripe'ile üksikasjade muutumisest. Stripe ei salvesta üksikasju, välja arvatud allpool mainitud viisil.
Stripe tugineb tellimuste loomisel ja haldamisel turvalistel maksumärkidel või ID-del. Märkimisveebisaidil ei salvestata krediitkaarte ega muid makseandmeid, välja arvatud viimased 4 numbrit ja aegumiskuupäev, nii et kui krediitkaardid aeguvad automaatselt korduvate tellimuste korral, saab meeldetuletusi käivitada. Kõik muud olulised makseandmed salvestatakse lüüsi tasemel turvaliselt (Stripe, PayPal jne).


11. Kasutamisreeglid
Tellitava veebisaidi kasutamiseks on vaja ühilduvaid seadmeid ja teatud tarkvara võib vajada perioodilisi värskendusi. Nende värskenduste toimimine võib mõjutada teie veebisaidi kasutamist. Saate sisule juurde pääseda peaaegu kõigi Interneti-ühendusega arvutitega või mobiilsete või muude seadmete kaudu (vajalik Interneti-ühendus). Toetatud seadmete, opsüsteemide, veebibrauserite ja voogesituse optimaalse toe üksikasju leiate meie KKK-st.
Tellimusveebisaidi teatud aspektide kasutamiseks ja kasutamiseks peab teil olema kiire Interneti-ühendus.
Vääramatu jõud. Võimalik, et tellitud veebisait ja / või osa sisu või kogu sisu ei pruugi voogesitamiseks ega allalaadimiseks mingil ajahetkel saadaval olla, sealhulgas (i) hooldus- või värskendusperioodide ajal, (ii) mis tahes toite- või serverikatkestused; iii) sõja, mässude, streikide, sotsiaalsete rahutuste, pandeemia tagajärjel; või (iv) muude meie või kolmandate osapoolte kontrolli alt väljas olevate asjade tagajärjel (“vääramatu jõud”). Teeme mõistlikke jõupingutusi, et teavitada teid teenuse katkestustest võimalikult palju eelteadetega. Kui tellimusveebisait pole meie või meie muude teenusepakkujate sõltumatutel põhjustel saadaval, ei vastuta me teie ees. Mõnikord tuleb meil tellimisveebisaidile juurdepääsu saamiseks eemaldada teatud funktsioonid või funktsioonid ja / või seadmed või platvormid. Anname endast parima, et teavitada teid kõigist neist muudatustest, kasutusreeglitest ja piirangutest, kuid nõustute, et võime seda teha igal ajal oma äranägemise järgi ilma ette teatamata.

12. Privaatsuseeskirjad ja küpsisepoliitika

12.1 Te tunnistate, et Sportsmethod Limited on vastutav töötleja, kes vastutab teie isikuandmete töötlemise eest, et pakkuda teile juurdepääsu tellimuste veebisaidile. Lisateavet meie teabe kogumise, kasutamise ja jagamise kohta leiate meie privaatsuseeskirjadest, mille leiate tellimuste veebisaidilt.
12.2 Lisateavet küpsiste kasutamise kohta leiate meie küpsiste eeskirjadest, mille leiate tellimuste veebisaidilt.
13. Suhtluse eelistused

Oma suhtluseelistusi saate igal ajal muuta, kui lähete valikule „Minu konto”, seejärel „Profiil”.

14. Vastutuse ja hüvitise piiramine

14.1 Ehkki sisus pakutava teabe ja nõuannete täpsuse ja ohutuse tagamiseks on tehtud kõik endast olenev, ei anna Sportsmethod Limited mingit garantiid ega sisu sisu täielikkuse, täpsuse ega turvalisuse osas.

14.2 nõustute hüvitama meile mis tahes nõude või nõude, mille on esitanud kolmas osapool või mis tuleneb sellest või tuleneb sellest mingil viisil;

a) teie sisu kasutamist või
b) teie või mõne muu isiku sisselogimisel teie kasutajanime ja parooliga mis tahes isiku intellektuaalse omandi või muude õiguste rikkumine.

14.3 Kui punktidest 14.4 ja 14.6 ei tulene teisiti, vastutame me kõigi käesolevate tingimuste rikkumisest tekkinud kahjude eest, kui kahjud olid tellimuse ostmisel teile ja meile mõistlikult ette näha.

14.4 Me ei vastuta;

a) igasugune ärikaotus; sealhulgas saamata jäänud kasum, tulud, lepingud, eeldatav kokkuhoid, andmed, firmaväärtus või raisatud kulud või
b) mis tahes muu kaudne või sellest tulenev kahju, mida tellimuse ostmisel ei ole teile ja meile mõistlikult võimalik ette näha.

14.5 Me ei piira mingil viisil oma vastutust surma või tervisekahjustuse eest, mis on põhjustatud meie hooletusest või töökohustuste rikkumisest või põhjustatud raskest hooletusest või tahtlikust üleastumisest.

14.6 Kui punktist 14.5 ei tulene teisiti, ei ületa meie maksimaalne vastutus teie ees viimast teie tellitud veebisaidi tasu summat.

15. Sündmused, mis jäävad väljaspool meie mõistlikku kontrolli

Me ei vastuta viivituste või käesolevatest tingimustest tulenevate kohustuste täitmata jätmise eest juhul, kui viivitus või ebaõnnestumine tuleneb põhjusest, mis pole meie mõistlikust kontrollist. See tingimus ei mõjuta teie seadusest tulenevaid õigusi.

16. Kehtiv seadusandlus
Neid tingimusi reguleerib ja tõlgendatakse vastavalt Inglise seadustele. Vaidluste või nõuete osas, mis tekivad vastavalt käesolevatele tingimustele või on nendega seotud, kuulub Inglismaa ja Walesi kohtute ainupädevus.

__ LÕPP __
Teie e-posti aadress, täisnimi, postiaadress ja lapse kasutajanimi on kogutud registreerimisprotsessi käigus. See teave kuvatakse lehel Minu konto ja seda hoitakse turvalises CRM-süsteemis (Infusionsoft). Americas klientide jaoks on selle teabe kogumiseks ja säilitamiseks vajalik teie nõusolek, kuna osa sellest võib olla seotud alla 13-aastase lapsega. Tellides liitumist, nõustute selle kogumise ja säilitamisega. Lisateavet leiate meie privaatsuseeskirjadest

IGAKUINE

£ 4.99/ kuu

Ilma lisakuludeta, kulukohustusteta.
T & Cs kehtivad.



Proovige seda 7 päeva jooksul tasuta

AASTAS

£ 49.99/ aasta

Säästke üle 19% võrreldes kuu tellimishinnaga. T & Cs kandideerimine.



Proovige seda 7 päeva jooksul tasuta
Kasutage nime, mis on hea meel, et see on kõigile nähtav! Soovitame mitte kasutada oma lapse nime, vanust jne.Kahel tasandil on väljakutsed / oskused samad. Oleme kohandanud AINULT punkti- ja autasustamissüsteemi.

Nii saate lapsevanemana teha otsuse, milline tase oleks teie lapse jaoks sobiv. Näete mängija paranemist võrreldes teiste sarnase standardiga mängijatega. Saate taset alati muuta, kui leiate, et auhindu on liiga lihtne või raske võita.

Samuti soovitame teil muuta oma seade 'unerežiimi / lukustusekraanile' vähemalt 2 minutiks. Nii mängivad taimeri helid kõigi väljakutsete lõpus.

Rong kodus

Maailma jalgpallioskuste õpetamise meetodi nr 1 abil

Rong kodus

Maailma jalgpallioskuste õpetamise meetodi nr 1 abil

LÕPPPÄRAST VARASID MÄNGijate PARANDAMISEKS


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

LÕPPPÄRAST VARASID MÄNGijate PARANDAMISEKS


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

Mängijad

  1. Õppige kodus proffide jalgpallioskusi.
  2. Parandage iganes oma vanust või võimekust.
  3. Ole väljakul loovam ja enesekindlam.
  4. Esita endale väljakutseid, saa endale sobiv ja lõbutse.

Mängijad

  1. Õppige kodus proffide jalgpallioskusi.
  2. Parandage iganes oma vanust või võimekust.
  3. Ole väljakul loovam ja enesekindlam.
  4. Esita endale väljakutseid, saa endale sobiv ja lõbutse.

vANEMAD

  1. See toimib.
  2. Teie laps paraneb, kui nad seda kasutavad.
  3. Algajatele ja edasijõudnutele mängijatele.
  4. See on ideaalne platvorm oma lapse hõivamiseks, lõbutsemiseks, sobivaks ja tervislikuks hoidmiseks.
  5. Lihtne kasutada, loodud mobiil- või tahvelarvutitele.

  • Suhteline
    Coerver pakub suurepäraseid jalgpallitreeninguid ja minu 2 poissi vanuses 8 ja 9 aastat armastavad seda absoluutselt. See on lõbus ja väljakutsuv ning õpetab lastele väga olulisi sporditunde. Soovitan Coerverit kõigile, kes ütlevad mulle, et nende lapsed armastavad jalgpalli ja tänaseks pole keegi pettunud.
    Suhteline

vANEMAD

  1. See toimib.
  2. Teie laps paraneb, kui nad seda kasutavad.
  3. Algajatele ja edasijõudnutele mängijatele.
  4. See on ideaalne platvorm oma lapse hõivamiseks, lõbutsemiseks, sobivaks ja tervislikuks hoidmiseks.
  5. Lihtne kasutada, loodud mobiil- või tahvelarvutitele.

Telli ja saate

  1. Piiramatu sidusjuurdepääs 30-le ülima oskusega väljakutsele.
  2. PLUS 25 uskumatut UUT ja klassikalist oskust, mis sobivad ideaalselt ka kodus harjutamiseks.
  3. Koguge oskuste tähti ja punkte vastavalt vajadusele.
  4. Uut sisu uuendatakse regulaarselt.
  5. Meie globaalse partneri adidase eksklusiivsed pakkumised.


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

Telli ja saa

  1. Piiramatu sidusjuurdepääs 30-le ülima oskusega väljakutsele.
  2. PLUS 25 uskumatut UUT ja klassikalist oskust, mis sobivad ideaalselt ka kodus harjutamiseks.
  3. Koguge oskuste tähti ja punkte vastavalt vajadusele.
  4. Uut sisu uuendatakse regulaarselt.
  5. Meie globaalse partneri adidase eksklusiivsed pakkumised.


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

KÜTTEJUHTIDE KOOLITUS

  1. 36+ aastat ajalugu
  2. 1 miljon + mängijat kasutasid meie meetodeid
  3. 30-aastased ja adidase partnerid


Loe edasi

KÜTTEJUHTIDE KOOLITUS

  1. 36+ aastat ajalugu
  2. 1 miljon + mängijat kasutasid meie meetodeid
  3. 30-aastased ja adidase partnerid


Veebipõhine jalgpallitreener, mis parandab teie mängu

Veebipõhine jalgpallitreener, mis parandab teie mängu

Veebipõhine jalgpallitreener, mis parandab teie mängu

Valige oma tellimus

Juurdepääs on saadaval AINULT Suurbritannias, Iirimaal, Euroopas ja Põhja-Ameerikas.

IGAKUINE

4.99 naela või 5.99 eurot/ kuu


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

Tühistage igal ajal. T & Cs kehtivad.

KÕIGE POPULAARSEM

AASTAS

49.99 naela või 59.99 eurot/ aasta

2 kuud TASUTA, hoides kokku 16%.


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

Tühistage igal ajal. T & Cs kehtivad.

Valige oma tellimus

Juurdepääs on saadaval AINULT Suurbritannias, Iirimaal, Euroopas ja Põhja-Ameerikas.

IGAKUINE

4.99 naela või 5.99 eurot/ kuu


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

Tühistage igal ajal. T & Cs kehtivad.

KÕIGE POPULAARSEM

AASTAS

49.99 naela või 59.99 eurot/ aasta

2 kuud TASUTA, hoides kokku 16%.


Alustage oma 7-päevast TASUTA prooviperioodi

Tühistage igal ajal. T & Cs kehtivad.

LÄBIVAATAMISED

Siin on mõned ülevaated meie pakutavate toodete kohta.


Pood adidas
Pood adidas
Registreeri